Повезане вести

„Имам осећај да ћемо направити чудо!“: Андрија Живковић верује да Србија може до самог краја! (видео)

„Имам осећај да ћемо направити чудо!“: Андрија Живковић верује да Србија може до самог краја! (видео)

Хот спорт 16.11.2022
Хоће Богињу! Велики оптимизам влада у табору репрезентације Србије. Али није то оптимизам који нема основ. Итекако има, с обзиром да су Орлови својим играма и залагањем показали да могу да се супротставе свим екипама света… »
Живковић и Радоњић верују: Хајде да направимо чудо у Катару

Живковић и Радоњић верују: Хајде да направимо чудо у Катару

Еуроневс 16.11.2022
Фудбалска репрезентација Србије налази се у Бахреину, где приводи крају припреме за Светско првенство у Катару. Српски национални тим у петак очекује пријатељска утакмица са Бахреином у Манами, после које ће се упутити ка Дохи… »
"Хајде да направимо чудо": Андрија Живковић се нада великом резултату на Мундијалу

"Хајде да направимо чудо": Андрија Живковић се нада великом резултату на Мундијалу

Вечерње новости 16.11.2022
СРПСКИ фудбалер Андрија Живковић истакао је да верује да репрезентација може да направи чудо на Светском првенству у Катару. ФОТО: М. Вукадиновић Фудбалер ПАОК-а сматра да "орлови" заслужују да буду на највећој спортској смотри… »
Не смем ни да замислим шта би било да освојимо Мундијал! Жиле би опет на кров света: Било би луђе него у Грчкој!

Не смем ни да замислим шта би било да освојимо Мундијал! Жиле би опет на кров света: Било би луђе него у Грчкој!

Мондо 16.11.2022
Андрија Живковић је велики оптимиста уочи Светског првенства у Катару и нада се да ће се догодити чудо. Андрија Живковић је велики оптимиста уочи Светског првенства у Катару и нада се да ће се догодити чудо. Фудбалска… »
Србија понавља успех против Бразила из '74. Године? Ђуровић и Бјелинић детаљно анализирали предстојећи Мундијал! Ово су…

Србија понавља успех против Бразила из '74. Године? Ђуровић и Бјелинић детаљно анализирали предстојећи Мундијал! Ово су…

Курир 16.11.2022
Фудбалска репрезентација јуче је стигла у Бахреин где ће одиграти последњи меч пред Светско првенство. Фудбалери Србије ће у Бахреину одиграти припремни меч против репрезентације те земље 18. новембра. Дан касније долазе у… »
Живковић: Имам осећај да ћемо да направимо чудо

Живковић: Имам осећај да ћемо да направимо чудо

Спорт клуб 16.11.2022
Два дана уочи пријатељске утакмице са Бахреином, на тему Светског првенства, изазовима који репрезентацију Србије очекују против Бразила, Камеруна и Швајцарске, али и многим занимљивим детаљима из досадашњег дела каријере… »
"Митар и душан праве разлику!" Здравко Кузмановић за "Новости": Можемо да направимо чудо, имамо квалитет

"Митар и душан праве разлику!" Здравко Кузмановић за "Новости": Можемо да направимо чудо, имамо квалитет

Вечерње новости 16.11.2022
МОМЦИ, уживајте и пробајте да обрадујете Србију добрим резултатом! Не постоји ништа слично Светском првенству, то је јединствен, незабораван догађај. Имамо добар тим и тренера, велики сам оптимиста и једва чекам да Мундијал… »

Вести дана »