Povezane vesti
Prete mi zbog takija i Maje! Voditeljka nakon suočavanja sa Marinkovićem - "a nije mu neprijatno da gleda ćerknu akciju"
Mondo 16.11.2022
Tamara Galijano se oglasila nakon neprijatene situacije sa Radomirom Marinkovićem Takijem, kada je on demonstrativno napustio emisiju. Tamara Galijano se oglasila nakon neprijatene situacije sa Radomirom Marinkovićem Takijem, kada je on demonstrativno… »
"Takiju nije bilo neprijatno kad je gledao majin s*KS pred kamerama, a od mene jeste!" Voditeljka udarila kontru, preti…
Kurir 16.11.2022
Voditeljka Tamara Galijano oglasila se za Kurir, nakon emisije u kojoj je otac Maje Marinković - Radomir Taki Marinković demonstrativno napustio studio, kada se ona pojavila u emisiji u kojoj je on gostovao, a zatim joj je i zapretio tužbom. Tamara nam… »
Vesti dana »

SAZNAJEMO Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću, opozicija tvrdi: SNS već na terenu nudi glasačima „sve što hoće“
Nova pre 58 minutajoš 4 povezane

Reditelj Nikola Ljuca o imenovanju Bokana: Besan sam, vlast sprovodi nekontrolisano ludilo
Novi magazin pre 2 satajoš 21 povezana

„Postoje jaki interesi moćnih ljudi koji ne žele da se istina ikada otkrije“: Advokat o istrazi u slučaju pada nadstrešnice Železničke stanice
Nova pre 18 minutajoš 21 povezana

Kremlj: Moguć datum novih pregovora sledeće nedelje; Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga
RTS pre 58 minutajoš 29 povezanih

Vlade Divac doživeo saobraćajku u Crnoj Gori: Odmah je prebačen u bolnicu
Mondo pre 28 minutajoš 16 povezanih