Повезане вести

Храбра девојчица снимила педофила (81) како је мами! Снимак ужаснуо Хрватску: Кад ћемо на пиће, је л' ми можеш дати број…

Храбра девојчица снимила педофила (81) како је мами! Снимак ужаснуо Хрватску: Кад ћемо на пиће, је л' ми можеш дати број…

Курир 16.11.2022
Друштвеним мрежама проширила се снимка старијег мушкарца који у загребачком насељу Шпанско мами цурице. Како је Индексу данас потврдила загребачка полиција, ради се о 81-годишњаку који је ухапшен због сумње да је покушао да… »
Девојчица снимала педофила у Загребу, видео згрозио Хрватску: Кад ћемо на пиће, је л’ ми можеш дати број? ВИДЕО

Девојчица снимала педофила у Загребу, видео згрозио Хрватску: Кад ћемо на пиће, је л’ ми можеш дати број? ВИДЕО

Нова 16.11.2022
Друштвеним мрежама проширила се снимка старијег мушкарца који у загребачком насељу Шпанско покушава да намами девојчице. Како је Индексу данас потврдила загребачка полиција, ради се о 81-годишњаку који је ухапшен због сумње да… »
Манијак спопао ученице осмог разреда! Храбра девојчица снимила разговор, педофил убрзо ухапшен - "Кад ћемо на кафу?"

Манијак спопао ученице осмог разреда! Храбра девојчица снимила разговор, педофил убрзо ухапшен - "Кад ћемо на кафу?"

Мондо 16.11.2022
На друштвеним мрежама се појавио снимак старијег мушкарца који покушава да намами малолетне девојчице са њим у кафић. Једна храбра девојчица је то снимила. На друштвеним мрежама се појавио снимак старијег мушкарца који покушава… »
Језив снимак старца који мами девојчице на колаче кружи мрежама: Полиција ухапсила манијака

Језив снимак старца који мами девојчице на колаче кружи мрежама: Полиција ухапсила манијака

Телеграф 16.11.2022
На видео снимку који је храбро снимила девојчица мобилним телефоном, чује се прво како је пропитује у који она иде разред да би јој он онда рекао и да он "има дечаке ту у школи", али не зна јој рећи у којој. Снимак старца који је… »

Вести дана »