Povezane vesti
"Išla sam na psihoterapije": Barbara Bobak progovorila o raskidu sa Darkom Lazićem - evo kroz šta je sve prošla
Blic 16.11.2022
Folk pevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem. Barbara je na konstataciju voditelja da se ona i Darko nisu videli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon… »
Potražila sam stručnu pomoć dok smo bili u vezi! Barbara priznala da joj nije bilo lako zbog Darka - "što dalje od mene"
Mondo 16.11.2022
Barbara Bobak je otkrila da je išla kod psihoterapeuta dok je bila u vezi s Darkom Lazićem, te progovorila o odnosu s njim posle raskida. Barbara Bobak je otkrila da je išla kod psihoterapeuta dok je bila u vezi s Darkom Lazićem, te progovorila o odnosu… »
Vesti dana »
(Video, foto) U akciji MUP-a pala organizovana grupa zajedno sa vođom klana: Zaplenjeni kokain, marihuana, oružje i 200.000 evra
Dnevnik pre 1 danjoš 90 povezanih
90 putnika iz Beograda zaustavljeno na aerodromu u Tivtu zbog „hibridnog delovanja“: Sumnja se da su „neformalno obezbeđenje Vučića“
Nedeljnik pre 1 danjoš 81 povezana
Spremo: Apsurd je da pravosuđe u ovoj zemlji više štiti evropska institucija, nego što to radi Visoki savet sudstva
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih
"Opet smo izgubili bližnjeg svog" Glumac slomljen zbog smrti Edvina Avdića
Blic pre 4 satijoš 39 povezanih