Povezane vesti
"Išla sam na psihoterapije": Barbara Bobak progovorila o raskidu sa Darkom Lazićem - evo kroz šta je sve prošla
Blic 16.11.2022
Folk pevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem. Barbara je na konstataciju voditelja da se ona i Darko nisu videli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon… »
Potražila sam stručnu pomoć dok smo bili u vezi! Barbara priznala da joj nije bilo lako zbog Darka - "što dalje od mene"
Mondo 16.11.2022
Barbara Bobak je otkrila da je išla kod psihoterapeuta dok je bila u vezi s Darkom Lazićem, te progovorila o odnosu s njim posle raskida. Barbara Bobak je otkrila da je išla kod psihoterapeuta dok je bila u vezi s Darkom Lazićem, te progovorila o… »
Vesti dana »
uživo RAT U UKRAJINI Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, Zelenski: Ubijene dve osobe, šest ranjeno, među njima i deca
Euronews pre 43 minutajoš 17 povezanih
Izrael: Uhapšene tri osobe zbog ispaljivanja raketa na Netanjahuovu rezidenciju
IndeksOnline pre 1 satjoš 15 povezanih
Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, u Poljskoj povišena borbena gotovost
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih
Izraelci gađali višespratnicu na severu Gaze, više desetina Palestinaca poginulo
Blic pre 37 minutajoš 12 povezanih