Povezane vesti
Popila sam tableta za "dan posle", mogu apoteku da im izgradim: Šok izjava rijaliti starlete - on je sluša i ne veruje!
Mondo 16.11.2022
Maja Marinković komentarisala učesnicu rijalitija Zadruga Anitu Stanojlović koja je popila tabletu za dan posle nakon odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom. Maja Marinković komentarisala učesnicu rijalitija Zadruga Anitu Stanojlović koja je popila tabletu za… »
"Popila sam pilula za dan posle da apoteku mogu da sagradim" Maja Marinković šokirala izjavom, zabrinula Bilala! (video)
Kurir 16.11.2022
Maja Marinković i Bilal Brajlović su u sobi za izolaciju komentarisali Anitu Stanojlović i to što je popila pilulu za dan posle. Maja je tada priznala šta je ona radila u prošlosti. - Neće moći to da pije stalno, to može jednom u šest meseci... Mislim… »
Vesti dana »
Ruski Dončić pokorio Evropu, a kod kuće proživljava pakao! Bivša žena mu zabranila da viđa ćerku! Zbog alimentacije nije smeo da napušta Rusiju!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
Tramp: "Iran je pristao da ne razvija nuklearno oružje" Američka vojska pogodila teretni brod koji je pokušao da probije blokadu iranskih luka
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Upozorenje RHMZ: U naredna četiri dana širom Srbije pljuskovi sa grmljavinom, očekuje se i grad
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih
Manojlović (Kreni-Promeni): Što glasnije patriotsko nadvikivanje u Beogradu, južno od Ibra sve tiše
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić sa Bin Zajedom o situaciji na Bliskom istoku i saradnji Beograda i Abu Dabija
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih