Повезане вести
"Ишла сам да обиђем гладиоле, ранац није мој": Саслушана нарко-баба из Земуна
Телеграф 17.11.2022
Нади В. се на терет ставља кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушана Нада В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима Интервентна… »
Старијој жени из Земуна осумњиченој за поседовање дроге одређен кућни притвор
Еуроневс 17.11.2022
Виши суд у Београду изрекао је меру забране напуштања стана Н.В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима Интервентна јединица полиције затекла у шуми у Земуну са ранцем у којем је пронађено око 400 грама опојне дроге… »
"Стала сам да попушим цигару кад је наишла полиција": Откривамо како се бранила нарко-бака у тужилаштву: "видела сам Ранац у…
Блиц 17.11.2022
Старица Нада В. (78) која је осумњичена да је у Галеници држала око 400 грама наркотика на саслушању у Вишем јавном тужилаштву је испричала да је ишла у шуму да обиђе башту у којој гаји цвеће и јагоде када је, како тврди наишла… »
Пензионери постали саставни део тржишта за трговину наркотицима: Бака пала са спидом, деда имао лабораторију марихуане
Нова 17.11.2022
Полиција је током протекле ноћи у шуми у Земуну затекла старицу (78) код које је нађена дигитална вагица за прецизно мерење као и пола килограма беле супстанце налик на дрогу. Истрага би требало да открије за кога је бака… »
"Она је обично седела ту на клупи, а младићи су: Долазили..." Комшије старице код које је нађена дрога у Земуну открили нове…
Блиц 16.11.2022
Полиција је у шуми у Земуну синоћ је затекла старицу Н.В. (78) која је поред себе имала дигиталну вагицу и скоро пола килограма беле материје налик на дрогу, а даља истрага треба да утврди за ког дилера је радила. Она ће сутра… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Н1 Инфо пре 54 минутајош 14 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 9 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 20 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због кријумчарских балона из Белорусије
Политика пре 1 сатјош 14 повезаних
Јокиц́ прогнозирао – Американац „полетео“: Пеликанси имају нову НБА звезду
Спутник пре 9 минутајош 18 повезаних