Povezane vesti
"Išla sam da obiđem gladiole, ranac nije moj": Saslušana narko-baba iz Zemuna
Telegraf 17.11.2022
Nadi V. se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Nada V. (78) koju je u utorak u popodnevnim satima Interventna jedinica policije zatekla u šumi… »
Starijoj ženi iz Zemuna osumnjičenoj za posedovanje droge određen kućni pritvor
Euronews 17.11.2022
Viši sud u Beogradu izrekao je meru zabrane napuštanja stana N.V. (78) koju je u utorak u popodnevnim satima Interventna jedinica policije zatekla u šumi u Zemunu sa rancem u kojem je pronađeno oko 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno… »
"Stala sam da popušim cigaru kad je naišla policija": Otkrivamo kako se branila narko-baka u tužilaštvu: "videla sam Ranac u…
Blic 17.11.2022
Starica Nada V. (78) koja je osumnjičena da je u Galenici držala oko 400 grama narkotika na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu je ispričala da je išla u šumu da obiđe baštu u kojoj gaji cveće i jagode kada je, kako tvrdi naišla na ranac sa drogom… »
Penzioneri postali sastavni deo tržišta za trgovinu narkoticima: Baka pala sa spidom, deda imao laboratoriju marihuane
Nova 17.11.2022
Policija je tokom protekle noći u šumi u Zemunu zatekla staricu (78) kod koje je nađena digitalna vagica za precizno merenje kao i pola kilograma bele supstance nalik na drogu. Istraga bi trebalo da otkrije za koga je baka radila, a ona zasigurno nije… »
"Ona je obično sedela tu na klupi, a mladići su: Dolazili..." Komšije starice kod koje je nađena droga u Zemunu otkrili nove…
Blic 16.11.2022
Policija je u šumi u Zemunu sinoć je zatekla staricu N.V. (78) koja je pored sebe imala digitalnu vagicu i skoro pola kilograma bele materije nalik na drogu, a dalja istraga treba da utvrdi za kog dilera je radila. Ona će sutra biti saslušana u… »
Vesti dana »
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 13 minutajoš 39 povezanih
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 57 minutajoš 27 povezanih
Nevreme tokom večeri na severu Vojvodine i u Beogradu: Vanredna situacija okončana
N1 Info pre 2 minutajoš 117 povezanih