Повезане вести
"Ишла сам да обиђем гладиоле, ранац није мој": Саслушана нарко-баба из Земуна
Телеграф 17.11.2022
Нади В. се на терет ставља кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушана Нада В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима Интервентна… »
Старијој жени из Земуна осумњиченој за поседовање дроге одређен кућни притвор
Еуроневс 17.11.2022
Виши суд у Београду изрекао је меру забране напуштања стана Н.В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима Интервентна јединица полиције затекла у шуми у Земуну са ранцем у којем је пронађено око 400 грама опојне дроге… »
"Стала сам да попушим цигару кад је наишла полиција": Откривамо како се бранила нарко-бака у тужилаштву: "видела сам Ранац у…
Блиц 17.11.2022
Старица Нада В. (78) која је осумњичена да је у Галеници држала око 400 грама наркотика на саслушању у Вишем јавном тужилаштву је испричала да је ишла у шуму да обиђе башту у којој гаји цвеће и јагоде када је, како тврди наишла… »
Пензионери постали саставни део тржишта за трговину наркотицима: Бака пала са спидом, деда имао лабораторију марихуане
Нова 17.11.2022
Полиција је током протекле ноћи у шуми у Земуну затекла старицу (78) код које је нађена дигитална вагица за прецизно мерење као и пола килограма беле супстанце налик на дрогу. Истрага би требало да открије за кога је бака… »
"Она је обично седела ту на клупи, а младићи су: Долазили..." Комшије старице код које је нађена дрога у Земуну открили нове…
Блиц 16.11.2022
Полиција је у шуми у Земуну синоћ је затекла старицу Н.В. (78) која је поред себе имала дигиталну вагицу и скоро пола килограма беле материје налик на дрогу, а даља истрага треба да утврди за ког дилера је радила. Она ће сутра… »
Вести дана »

Бившој градоначелници Ниша Драгани Сотировски продужен притвор за још 30 дана
РТВ пре 1 минутјош 35 повезаних

„Шака јада блокадера”: Да ли је режим победио, или ће све експлодирати на јесен
Време пре 36 минутајош 45 повезаних

Због Војне параде потпуни прекид саобраћаја у шест улица: Погледајте списак линија које ће ићи новим трасама
Нова пре 2 сатајош 24 повезане

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 56 минутајош 8 повезаних