Povezane vesti
Želela sam da imam grejanje, hranu i da ne budem gladna! Srpska pevačica živela je u bedi ispod mosta i skupljala drva!
Mondo 17.11.2022
Pevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost i da se borila sa nemaštinom. Pevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost i da se borila sa nemaštinom. Vesna Đogani otkila je detalje žestoke svađe sa suprugom Đoletom Đoganijem… »
"Bez skupljanja drva ne bih se ugrejala tokom zime": Srpska pevačica ne želi da ulepšava istinu o svom životu: "Tužna sam zbog…
Blic 17.11.2022
Pevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost, te da se borila sa nemaštinom. Vesna Đogani priznaje da se kroz život i te kako mučila. - Moja majka je morala da radi dva posla jer smo teško živele. Išla sam s njom da skupljam drva da bismo se… »
Vesti dana »

Povodom 11 meseci od pada nadstrešnice protestna šetnja studenata u Beogradu, protesti i u Novom Sadu
RTV pre 49 minutajoš 58 povezanih

Iz leta direktno u zimu! Jesen bez Miholjskog leta? Evo kakvo nas vreme čeka!
Alo pre 39 minutajoš 103 povezane

Crno-beli u paklu arene žele da upišu prvu pobedu u evroligi! Kladionice su rekle svoje! Ove kvote za meč protiv Armanija će vas iznenaditi!
Kurir pre 34 minutajoš 40 povezanih

"Nijedna žena nije zaslužila ovo": Siniša Mali osudio napad na Sandru Božić: Želim joj brz i uspešan oporavak
Blic pre 1 satjoš 22 povezane