Povezane vesti
Želela sam da imam grejanje, hranu i da ne budem gladna! Srpska pevačica živela je u bedi ispod mosta i skupljala drva!
Mondo 17.11.2022
Pevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost i da se borila sa nemaštinom. Pevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost i da se borila sa nemaštinom. Vesna Đogani otkila je detalje žestoke svađe sa suprugom Đoletom… »
"Bez skupljanja drva ne bih se ugrejala tokom zime": Srpska pevačica ne želi da ulepšava istinu o svom životu: "Tužna sam…
Blic 17.11.2022
Pevačica Vesna Đogani ne krije da je imala tešku prošlost, te da se borila sa nemaštinom. Vesna Đogani priznaje da se kroz život i te kako mučila. - Moja majka je morala da radi dva posla jer smo teško živele. Išla sam s njom da skupljam drva… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana