Povezane vesti
Uhapsili ga sa nanogicom: Krio kokain u građevinskim blokovima
Blic 17.11.2022
Policijski inspektori iz PS Lazarevac zaplenili su 200 grama kokaina i uhpasili S. Đ. (36). Policija je postupajući po naredbi Osnovnog suda u Lazarevcu u mestu Kruševica pretresla kuću u kojoj neprijavljeno stanuje osumnjičeni. Droga je bila sakrivena u… »
Posle babe u Zemunu, novi šok u Lazarevcu: S nanogicom zbog dilovanja opet pao zbog kokaina a neverovatno je gde ga je krio…
Kurir 17.11.2022
BEOGRAD - U beogradskoj opštini Lazarevac, u okviru borbe protiv narkotika, policija je u mestu Kruševica uhapsila mlađeg muškarca (36) kod kog je pronađeno 200 grama kokaina. Pošto je pretresla kuću u Kruševici, u kojoj je inače živeo neprijavljeno, i… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih