Повезане вести

Исповест професорке којој су ђаци измакли столицу: Живим сама са два малолетна детета, ово ни у сну нисам могла да замислим!

Исповест професорке којој су ђаци измакли столицу: Живим сама са два малолетна детета, ово ни у сну нисам могла да замислим!

Курир 17.11.2022
Професорка, која је доживела да јој ученици измакну столицу и све то снимају и пласирају на друштвене мреже, у разговору за Курир каже да се лоше осећа након свега што је доживела. - Поступак је покренут, ја сам на боловању. Ни… »
Огласио се директор школе у Трстенику после скандала о ком прича Србија! Ево шта ће бити са ђацима који су малтретирали…

Огласио се директор школе у Трстенику после скандала о ком прича Србија! Ево шта ће бити са ђацима који су малтретирали…

Курир 17.11.2022
После скандала у Техничкој школи у Трстенику када су ђаци малтретирали професорку и све то снимали, огласио се и директор ове образовне установе.Милан Глиџић. Подсетимо да се јуче појавио снимак на ком је један од ученика стајао… »
Кад ђак урушава углед наставника кажњава се и родитељ

Кад ђак урушава углед наставника кажњава се и родитељ

Политика 17.11.2022
Због почињеног насиља казна за ученике од петог до осмог разреда је премештај у другу школу, а средњошколци могу бити и избачени из школе. Снимак који кружи друштвеним мрежама и сведочи да ученици Техничке школе у Трстенику… »
Просветни радници траже статус службеног лица: Револт у школама због напада на наставницу у Трстенику

Просветни радници траже статус службеног лица: Револт у школама због напада на наставницу у Трстенику

Телеграф 17.11.2022
Деценијама понижавана, демотивисана, срамоћена, жртвована, српска просвета је од најомиљеније постала једна од најомраженијих професија од које млади беже главом без обзира. Друштвеним мрежама кружи снимак на ком се види како… »
Постоји само једно решење за насиље у школама: Након бруталног малтретирања професорке у Трстенику стручњаци немају дилему…

Постоји само једно решење за насиље у школама: Након бруталног малтретирања професорке у Трстенику стручњаци немају дилему…

Курир 17.11.2022
За само неколико дана сведоци смо два скандала у школама у Србији који су испливали у јавност. Један је у Трстенику, други у Крагујевцу. У Трстенику су ђаци Техничке школе насред часа професорки намерно измакли столицу, пустили… »
Оштре мере чекају ђаке за снимање насиља над професорком у Трстенику

Оштре мере чекају ђаке за снимање насиља над професорком у Трстенику

Дневник 17.11.2022
ТРСТЕНИК: Немили случај насиља у Техничкој школи у Трстенику, када је један ученик професорки измакао столицу, други то снимао, док је трећи пустио клип на друштвене мреже, узбуркао је јавност, а надлежни органи у школи чине све… »
Огласила се професорка из Трстеника коју су ђаци малтретирали! "Морала сам да потражим помоћ, потресена сам!"

Огласила се професорка из Трстеника коју су ђаци малтретирали! "Морала сам да потражим помоћ, потресена сам!"

Мондо 17.11.2022
Након што је на мрежама освануо снимак малтретирања наставнице у Техничкој школи у Трстенику, против три ученика биће покренут дисциплински поступак. Након што је на мрежама освануо снимак малтретирања наставнице у Техничкој… »
Грађани о малтретирању професорке: Заказала породица, казнити и родитеље

Грађани о малтретирању професорке: Заказала породица, казнити и родитеље

Н1 Инфо 17.11.2022
Против три ученика Техничке школе у Трстенику покренут је васпитно-дисциплински поступак, због инцидента који се догодио у учионици школе 9. новембра. Ученици су професорки енглеског језика измакли столицу, професорка је пала на… »
Наставник изнео језиву истину: Ми смо као вреће за боксовање! Како заштитити просветне раднике од насиља у школи?

Наставник изнео језиву истину: Ми смо као вреће за боксовање! Како заштитити просветне раднике од насиља у школи?

Курир 17.11.2022
Инцидент у средњој школи у Трстенику није добио епилог. И даље се чека одлука наставничког већа после насиља над професорком енглеског језика којој су ђаци измакли столицу па је она пала. Директор те установе каже да су… »
Радиће се са целим одељењем, а не само насилним ђацима: Министарство о нападу на професорку у Трстенику

Радиће се са целим одељењем, а не само насилним ђацима: Министарство о нападу на професорку у Трстенику

Телеграф 17.11.2022
Министарство просвете наглашава да образовни систем има нулту толераницију на насиље, односно, да се на сваку ситуацију насиља реагује и да ниједна ситуација насиља не може да се оправда, а механизми за реаговање који су на… »
Професорка из Трстеника: У школу тренутно не могу да идем, значи подршка колега

Професорка из Трстеника: У школу тренутно не могу да идем, значи подршка колега

Н1 Инфо 17.11.2022
"У школу тренутно не могу да идем. Држим се за сада, има дана када сам добро, има дана када ми је теже, велика подршка колега из школе ми много значи", рекла је за "Новости" професорка Техничке школе из Трстеника, којој су ђаци… »
Случај који је шокирао Србију - ђаци измакли столицу наставници и све снимали, просветари упозоравају: Насиље све чешће

Случај који је шокирао Србију - ђаци измакли столицу наставници и све снимали, просветари упозоравају: Насиље све чешће

Еуроневс 17.11.2022
Ученик прилази наставници иза леђа, измиче јој столицу на којој је седела, а она завршава на поду док све то телефоном снима други ђак - то је садржина снимка који се појавио на друштвеним мрежама и због којег је јавност у Србији… »
Огласио се директор школе из Трстеника - видео сам снимак: Ево шта ће бити са ђацима који су малтретирали професорку

Огласио се директор школе из Трстеника - видео сам снимак: Ево шта ће бити са ђацима који су малтретирали професорку

Мондо 17.11.2022
Након што је на мрежама освануо снимак малтретирања наставнице у Техничкој школи у Трстенику, против три ученика биће покренут дисциплински поступак. Након што је на мрежама освануо снимак малтретирања наставнице у Техничкој… »
Звали смо родитеље насилних ђака, један се није одазвао: Директор школе у Трстенику о нападу на професорку

Звали смо родитеље насилних ђака, један се није одазвао: Директор школе у Трстенику о нападу на професорку

Телеграф 17.11.2022
Један ученик је починио насиље, други снимао, а трећи делио на друштвеним мрежама - прича директор школе. За 26 година колико радим у школи, никада се сличан инцидент није десио, каже за Телеграф Милан Глиџић, директор Техничке… »
Треба казнити не само ученике, него и њихове родитеље, и то драконски: Трстеничани огорчени након снимка малтретирања…

Треба казнити не само ученике, него и њихове родитеље, и то драконски: Трстеничани огорчени након снимка малтретирања…

Нова 17.11.2022
Брзином светлости се међу грађанима Трстеника проширило сазнање да се појавио снимак на којем се види како ученици Техничке школе исмејавају и малтретирају наставницу енглеског језика. Занимљиво је да се у једном сви слажу –… »
Поступак против ученика који су малтретирали професорку

Поступак против ученика који су малтретирали професорку

Нови магазин 17.11.2022
Против три ученика Техничке школе у Трстенику покренут је васпитно-дисциплински поступак због инцидента, који се догодио у учионици школе 9. новембра. Ученици су измакли професорки столицу, која је пала на под, снимали је… »
Некад сам добро, некад сам лоше, држим се… Огласила се професорка из Трстеника коју су малтретирали ђаци

Некад сам добро, некад сам лоше, држим се… Огласила се професорка из Трстеника коју су малтретирали ђаци

Нова 17.11.2022
"Поступак је покренут, ја сам на боловању. У школу тренутно не могу да идем. Држим се за сада, има дана када сам добро, има дана када ми је теже", каже М.С. (44), професорка Техничке школе у Трстенику, којој су ђаци 9. новембра… »
"На боловању сам, у школу не могу да идем": Исповест професорке из Трстеника, коју су малтретирали ученици

"На боловању сам, у школу не могу да идем": Исповест професорке из Трстеника, коју су малтретирали ученици

Телеграф 17.11.2022
Нападнута професорка енглеског језика, једна је од омиљених у школи и међу ђацима и међу колегама. Поступак је покренут, ја сам на боловању. У школу тренутно не могу да идем. Држим се за сада, има дана када сам добро, има дана… »
"Кад сам га избацила са часа, његов тата је дошао с адвокатом": Професорка из Трстеника о насилном ђаку

"Кад сам га избацила са часа, његов тата је дошао с адвокатом": Професорка из Трстеника о насилном ђаку

Телеграф 17.11.2022
Мештани Трстеника такође су у шоку. Причају нам да је нападнута професорка недавно била тешко болесна и да се вероватно још опоравља. Ученик који је напао моју колегиницу, и раније је правио проблеме. Ја сам га једном избацила… »
Поступак против ученика који су малтретирали професорку с узнемирујућег снимка

Н1 Инфо 17.11.2022
Против три ученика Техничке школе у Трстенику покренут је васпитно-дисциплински поступак због инцидента, који се догодио у учионици школе 9. новембра. Ученици су измакли професорки столицу, која је пала на под, снимали је… »
Постоји могућност да буду искључени из школе, али они су направили већи прекршај! Директор из Трстеника се огласио у вези…

Постоји могућност да буду искључени из школе, али они су направили већи прекршај! Директор из Трстеника се огласио у вези…

Блиц 17.11.2022

Инсајдер 17.11.2022
Ђацима који су малтретирали наставницу у Трстенику прети искључење из школе, одлука пада идуће недеље

Ђацима који су малтретирали наставницу у Трстенику прети искључење из школе, одлука пада идуће недеље

Нова 17.11.2022
Ужасне сцене! Ђаци малтретирају наставницу

Ужасне сцене! Ђаци малтретирају наставницу

ИндексОнлине 17.11.2022
Незапамћени скандал догодио се у Техничкој школи у Трстенику. Наиме, како се види на видео снимку, ученици су за време часа док су разговарали са професорком, извукли столицу на којој је седела, па је несрећна жена завршила на… »
"У свакој школи имамо неко заштићено дете": Огласили се професори након напада на наставницу у Трстенику

"У свакој школи имамо неко заштићено дете": Огласили се професори након напада на наставницу у Трстенику

Телеграф 17.11.2022
Друштвеним мрежама кружи снимак на ком се види како ученици средње школе у Трстенику малтретирају професорку. Друштвеним мрежама кружи снимак на ком се види како ученици Техничке школе у Трстенику малтретирају професорку… »
Снимак како ученици малтретирају професорку у Трстенику кружи мрежама - ко је крив за насиље?

Снимак како ученици малтретирају професорку у Трстенику кружи мрежама - ко је крив за насиље?

Радио 021 17.11.2022
Друштвеним мрежама кружи снимак на ком се види како ученици једне средње школе у Трстенику малтретирају професорку. Инцидент насиља над професорком се догодио пре неколико дана. Директор школе је рекао да су покренуте све… »

Вести дана »