Повезане вести

„Спид бака“ из Земуна у кућном притвору: Нада (78) ухапшена са 400 грама амфетамина и вагицом за мерење дроге

„Спид бака“ из Земуна у кућном притвору: Нада (78) ухапшена са 400 грама амфетамина и вагицом за мерење дроге

Нова 17.11.2022
Бака Нада (78) изјавила да је невина и да не зна одакле се поред ње створила торба са дрогом и вагицом за мерење. Иако је Тужилаштво тражило да се Нади В. (78) која је ухапшена у насељу Галеника са 400 амфетамина и дигиталном… »
Нарко-баби (78) одређен кућни притвор: Полиција је затекла у шуми у Земуну са скоро пола килограма дроге

Нарко-баби (78) одређен кућни притвор: Полиција је затекла у шуми у Земуну са скоро пола килограма дроге

Телеграф 17.11.2022
Осумњичена је данас на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду негирала извршење кривичног дела. Виши суд у Београду изрекао је меру забране напуштања стана Нади В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима… »
Баба из Земуна негирала да је ранац са дрогом њен

Баба из Земуна негирала да је ранац са дрогом њен

Дневник 17.11.2022
БЕОГРАД: У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушана Нада В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима Интервентна јединица полииције затекла у шуми у Земуну са ранцем у којем је пронађено око 400 грама опојне дроге… »
Саслушана старица код које је пронађен амфетамин, тврди да ранац није њен

Саслушана старица код које је пронађен амфетамин, тврди да ранац није њен

Н1 Инфо 17.11.2022
У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушана је Нада В. (78) коју је у уторак у поподневним сатима Интервентна јединица полиције затекла у шуми код земунског насеља Нова Галеника са ранцем у којем је пронађено око 400 грама… »
Син нарко-баке у шоку - "зар моју наду да хапсе"! Испричао шта је претходило хапшењу: Ушао сам у кућу и видео полицију

Син нарко-баке у шоку - "зар моју наду да хапсе"! Испричао шта је претходило хапшењу: Ушао сам у кућу и видео полицију

Мондо 17.11.2022
СИн старице Наде В. која је ухапшена због поседовања дроге, не може да верује да се то догодило његовој мајци. СИн старице Наде В. која је ухапшена због поседовања дроге, не може да верује да се то догодило његовој мајци… »
„Па, зар моју Наду да хапсе због дроге?“: Син нарко-баке (78) из Земуна у шоку објаснио шта је претходило хапшењу

„Па, зар моју Наду да хапсе због дроге?“: Син нарко-баке (78) из Земуна у шоку објаснио шта је претходило хапшењу

Нова 17.11.2022
"Још не могу да дођем себи због свега што ме је снашло са мамом! Па, зар моју Наду да хапсе због дроге и називају је нарко-баком?", прича Драган В. син старице Наде (78) која је ухапшена због диловања дроге. Старица је прекјуче… »
"Знатижеља ју је одвела иза решетака под старе дане": Огласио се син нарко-баке (78) из Галенике: "никада нисам помислио да…

"Знатижеља ју је одвела иза решетака под старе дане": Огласио се син нарко-баке (78) из Галенике: "никада нисам помислио да…

Блиц 17.11.2022
"Још не могу да дођем себи због свега што ме је снашло са мамом! Па, зар моју Наду да хапсе због дроге и називају је нарко-баком?", Драган В. син старице Наде (78) која је ухапшена због диловања дроге. Прича Драган В., син… »

Вести дана »