Повезане вести

Никада директнији Роналдо: Португалац поручио да поштује само тројицу саиграча, па осуо паљбу по младим фудбалерима!

Никада директнији Роналдо: Португалац поручио да поштује само тројицу саиграча, па осуо паљбу по младим фудбалерима!

Хот спорт 17.11.2022
Кристијано једва чека да напусти ‘Олд Трафорд’! Пре неколико дана Кристијано Роналдо је дао интервју познатом новинару, Пирсу Моргану. Португалац је отворио душу и проговорио о свим актуелним темама и проблемима са којима се… »
Роналдо: Ценим само Далоа, Мартинеза и Каземира

Роналдо: Ценим само Далоа, Мартинеза и Каземира

Спорт клуб 17.11.2022
Фудбалер Манчестер јунајтеда Португалац Кристијано Роналдо каже да има лепо мишљење само о три играча клуба са "Олд трафорда" Британски медији објављују нове делове интервјуа који је Португалац дао новинару Пирсу Моргану, а… »
Роналдо: "Ја сам пример свима, али ме не следе!"

Роналдо: "Ја сам пример свима, али ме не следе!"

Спортске.нет 17.11.2022
Из дана у дан откривају се делови шокантног интервјуа Кристијана Роналда у којем је говорио на различите теме, пре свих о дешавањима у Манчестер јунајтеду. Роналдо је у разговору са новинарем Пирсом Морганом рекао да су га… »
Ово ће да затресе Олд трафорд: Роналдо критиковао све у Манчестеру осим тројице

Ово ће да затресе Олд трафорд: Роналдо критиковао све у Манчестеру осим тројице

Вечерње новости 17.11.2022
Фудбалер Манчестер јунајтеда Португалац Кристијано Роналдо изјавио је да има лепо мишљење само о три играча клуба са "Олд трафорда". ФОТО: ЕПА Британски медији објављују нове делове интервјуа, који је Португалац дао новинару… »
Роналдо: Поштујем само три фудбалера Манчестер јунајтеда

Роналдо: Поштујем само три фудбалера Манчестер јунајтеда

Еуроневс 17.11.2022
Фудбалер Манчестер јунајтеда Португалац Кристијано Роналдо изјавио је да има лепо мишљење само о три играча клуба са "Олд трафорда". Британски медији објављују нове делове интервјуа, који је Португалац дао новинару Пирсу… »
Роналдо готиви само 3 фудбалера јунајтеда - открио је кога: Хаос у Манчестеру траје, Кристијано износи "прљав веш"!

Роналдо готиви само 3 фудбалера јунајтеда - открио је кога: Хаос у Манчестеру траје, Кристијано износи "прљав веш"!

Мондо 17.11.2022
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо испричао је енглеском новинару да само тројицу играча Манчестер јунајтеда цени и поштује. Португалски фудбалер Кристијано Роналдо испричао је енглеском новинару да само тројицу играча… »

Вести дана »