Povezane vesti

Cakana o teroru koji je zadesio na KiM: Razbio mi je staklo kundakom, a onda je njih 16 uperilo puške u nas... Evo šta se…

Cakana o teroru koji je zadesio na KiM: Razbio mi je staklo kundakom, a onda je njih 16 uperilo puške u nas... Evo šta se…

Kurir 17.11.2022
Situacija na Kosovu i Metohiji postaje sve napetija kako se približava 21. novembar, kada je najavljeno da će pripadnici takozvane kosovske policije početi novčano da kažnjavaju sve Srbe koji nisu preregistrovali vozila. Srbi su se usprotivili ovim… »
Jeremić i Petković o situaciji na Kosovu i Metohiji

Jeremić i Petković o situaciji na Kosovu i Metohiji

Insajder 17.11.2022
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da je na Kosovu složen trenutak i da treba biti solidaran sa Srbima na Kosovu, dok je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković situaciju okarakterisao kao mirnu, ali napetu i… »
Okršaj Jeremića i Petkovića na RTS: Za koga je Kurti intelektualac, a ko je uveo Kosovo u međunarodne institucije

Okršaj Jeremića i Petkovića na RTS: Za koga je Kurti intelektualac, a ko je uveo Kosovo u međunarodne institucije

Nova 17.11.2022
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i član Predsedništva SNS Petar Petković i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić gostovali su na RTS-u gde su razgovarali o aktuelnoj krizi na Kosovu. U jutarnjem programu RTS televizije Petković i Jeremić… »
Protivnik vam nisam ja, nego Aljbin Kurti: Vuk Jeremić odgovorio Petru Petkoviću

Protivnik vam nisam ja, nego Aljbin Kurti: Vuk Jeremić odgovorio Petru Petkoviću

Danas 17.11.2022
Srbi sa Kosova i Metohije ne treba da učestvuju na izborima, koje su raspisale privremene vlasti u Prištini za 18. decembar, složili su se Petar Petković, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju i Vuk Jeremić, lider Narodne stranke gostujući na… »
Petar Petković (SNS) i Vuk Jeremić (Narodna stranka) o KiM, tablicama i stolici u UN

Petar Petković (SNS) i Vuk Jeremić (Narodna stranka) o KiM, tablicama i stolici u UN

RTS 17.11.2022
Deset je dana otkako su predstavnici Srba napustili institucije u Pokrajini. Istovremeno, ostala su još četiri dana do 21. novembra kada su vlasti u Prištini najavili da će početi da novčano kažnjavaju sve koji nisu preregistrovali automobile. O… »

Vesti dana »