Повезане вести
Крај за Шумахера, Хулкенберг у Хасу!
Спортске.нет 17.11.2022
Немачки возач Нико Хулкенберг возиће наредне сезоне за екипу Хаса у шампионату Формуле 1, саопштио је данас амерички тим. Хулкенберг ће у Хасу заменити сународника Мика Шумахера, који је за тај тим наступао две сезоне. У… »
Шумахер: Разочаран сам што сам остао без места у Ф1
Дневник 17.11.2022
АБУ ДАБИ: Возач Хаса Немац Мик Шумахер изјавио је да ће све учинити да се врати у шампионат Формуле један, преносе британски медији. Хас је одлучио дуочи последње трке сезоне за Велику награду Абу Дабија да не продужи уговор са… »
Ф1: Нико Хулкенберг нови возач екипе Хаса
Дневник 17.11.2022
ШАРЛОТ: Немац Нико Хулкенберг возиће наредне сезоне за екипу Хаса у шампионату Формуле 1, саопштио је данас амерички тим. Хулкенберг (35) ће у овом тиму да замени Мика Шумахера, који је за Хас возио претходне две сезоне. Он је у… »
Шумахер: Разочаран сам, али хвала на прилици
Спорт клуб 17.11.2022
Мик Шумахер огласио се после одлуке екипе Хаса да не продужи сарадњу са њим и да ангажује Ника Хулкенберга за наредну сезону. “У Абу Дабију ћу возити своју последњу трку као члан Хаса. Нећу да кријем да сам разочаран одлуком… »
Вести дана »
Како померање сата утиче на здравље: Људи осећају умор, а ево како да се припремите за то
Еуроневс пре 25 минутајош 6 повезаних
Лука Дончић уништио "новог Џордана": Убацио му 49 поена и дабл-дабл, показао ко је газда
Мондо пре 15 минутајош 10 повезаних
ЦНН: Главни изасланик Русије дошао у САД на “званичне” разговоре
Вести онлине пре 15 минутајош 8 повезаних
Дашић и Момчиловић: Мала кућна имитација партијских лидера
Глас Шумадије пре 19 минутајош 1 повезана