Povezane vesti
Suze u „Nikad nije kasno“: Žiri jecao nakon pevačevog nastupa
Nova 17.11.2022
Jedan nastup je posebno ganuo članove žirija u emisiji "Nikad nije kasno", koji nisu mogli da sakriju suze, a zaplakao je i Žika Jakšić. „Nemam reči, ja sam stvarno ganut“, rekao je pevač Nenad Manojlović sa knedlom u grlu, a onda se nadovezala… »
Suze u "Nikad nije kasno": Žiri jecao nakon pevačevog nastupa, Žika Jakšić nije mogao da se suzdrži
Blic 17.11.2022
Jedan nastup je posebno ganuo članove žirija u emisiji "Nikad nije kasno", koji nisu mogli da sakriju suze, a zaplakao je i Žika Jakšić. - Nemam reči, ja sam stvarno ganut – rekao je pevač Nenad Manojlović sa knedlom u grlu, a onda se nadovezala… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici slave Aranđelovdan Danas se nebo otvara za vaše molitve, a jednu stvar na veliki praznik nikako nemojete te raditi
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih
Nagla promena vremena Srbiju prekrili oblaci i kiša veče donosi pad temperature i sneg
Dnevnik pre 28 minutajoš 7 povezanih
Danas tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, u RS praznik, u FBiH običan radni dan
Beta pre 18 minutajoš 5 povezanih
Putin: Kriminalna organizacija na vlasti u Ukrajini; Zelenski: Radićemo na okončanju rata s američkim timovima
RTS pre 3 minutajoš 6 povezanih
Šest kandidata u trci za jednogodišnji mandat predsednika Republike Srpske
BBC News pre 28 minutajoš 4 povezane