Povezane vesti
"Ja bih i u teretanu odlazila u šljokicama": Iva Štrljić otkrila šta je njen zaštitni znak: "Ta boja mi daje posebnu snagu"…
Blic 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić kaže da voli da se šminka i da njom istakne usne, naročito bojom koja važi za senzualnu. - Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage… »
Iva Štrljić s nikad brutalnijim dekolteom: Da mogu, i u teretanu bih išla ovako! Bez ovog detalja ne mogu da izađem (video)
Kurir 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić poznata je po svojim odevnim kombinacijama i frizurama. Novinari Kurira pitali su je da li više voli glamuroznu kombinaciju ili obične komade odeće. - Ja glamur obožavam, moram vam priznati. Kad bih mogla da biram i u teretanu bih… »
Vesti dana »

Skupovi protiv blokada širom Srbije – u Čačku, Šapcu i Nišu policija razdvajala dve grupe; Vučić: Ljudi hoće stabilnost
RTS pre 16 minutajoš 34 povezane

BLOG UŽIVO Čačani blokirali autobuse naprednjacima, nisu im dali da se vrate kući: Napeto na paralelnim skupovima SNS i građana, kordoni policije razdvajali dve grupe
Nova pre 15 minutajoš 26 povezanih

Tramp na finalu US Open-a, meč kasnio skoro sat vremena zbog bezbednosnih provera
RTV pre 21 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 95 povezanih