Povezane vesti
"Ja bih i u teretanu odlazila u šljokicama": Iva Štrljić otkrila šta je njen zaštitni znak: "Ta boja mi daje posebnu snagu"…
Blic 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić kaže da voli da se šminka i da njom istakne usne, naročito bojom koja važi za senzualnu. - Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage… »
Iva Štrljić s nikad brutalnijim dekolteom: Da mogu, i u teretanu bih išla ovako! Bez ovog detalja ne mogu da izađem (video)
Kurir 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić poznata je po svojim odevnim kombinacijama i frizurama. Novinari Kurira pitali su je da li više voli glamuroznu kombinaciju ili obične komade odeće. - Ja glamur obožavam, moram vam priznati. Kad bih mogla da biram i u teretanu bih… »
Vesti dana »

Prve slike masakra u Njujorku: Napadač izašao iz "BMW-a" sa puškom, pa osuo paljbu po prolaznicima (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 16 povezanih

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih

Studenti koji su blokirali Državni univerzitet u Novom Pazaru u toku noći izbačeni iz zgrade
Blic pre 27 minutajoš 4 povezane

Krvava noć u Ukrajini Najmanje 16 osoba poginulo u ruskom napadu na kazneno-popravnu ustanovu
Dnevnik pre 17 minutajoš 7 povezanih

Danas zaseda Pokrajinska skupština: Opozicija bojkotuje na poziv studenata
Radio 021 pre 2 minutajoš 1 povezana