Povezane vesti
"Ja bih i u teretanu odlazila u šljokicama": Iva Štrljić otkrila šta je njen zaštitni znak: "Ta boja mi daje posebnu snagu"…
Blic 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić kaže da voli da se šminka i da njom istakne usne, naročito bojom koja važi za senzualnu. - Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage… »
Iva Štrljić s nikad brutalnijim dekolteom: Da mogu, i u teretanu bih išla ovako! Bez ovog detalja ne mogu da izađem (video)
Kurir 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić poznata je po svojim odevnim kombinacijama i frizurama. Novinari Kurira pitali su je da li više voli glamuroznu kombinaciju ili obične komade odeće. - Ja glamur obožavam, moram vam priznati. Kad bih mogla da biram i u teretanu bih… »
Vesti dana »

Dojave o bombama u 807 škola u Srbiji - policija na terenu, obavešteno tužilaštvo
RTS pre 4 minutajoš 73 povezane

Izraelske snage presrele i brod na kojem je ka Gazi plovio i Beograđanin
BBC News pre 39 minutajoš 36 povezanih

(Video) Veje sneg u Srbiji: U ovom delu naše zemlje se već formirao beli pokrivač
Blic pre 39 minutajoš 49 povezanih

Sve o meču Bajern - Zvezda: Crveno-beli na popravnom u Minhenu posle poraza na startu Evrolige
Telegraf pre 24 minutajoš 24 povezane

Dva aviona se sudarila na pisti aerodroma La Gvardija u Njujorku, dve osobe lakše povređene
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih