Povezane vesti
"Ja bih i u teretanu odlazila u šljokicama": Iva Štrljić otkrila šta je njen zaštitni znak: "Ta boja mi daje posebnu snagu"…
Blic 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić kaže da voli da se šminka i da njom istakne usne, naročito bojom koja važi za senzualnu. - Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage… »
Iva Štrljić s nikad brutalnijim dekolteom: Da mogu, i u teretanu bih išla ovako! Bez ovog detalja ne mogu da izađem (video)
Kurir 17.11.2022
Glumica Iva Štrljić poznata je po svojim odevnim kombinacijama i frizurama. Novinari Kurira pitali su je da li više voli glamuroznu kombinaciju ili obične komade odeće. - Ja glamur obožavam, moram vam priznati. Kad bih mogla da biram i u teretanu bih… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 41 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 32 povezane
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih