Повезане вести

Нико се није обогатио радећи од 9 до 17х! Јована Јеремић запалила мреже новом изјавом - "Мене је тешко пратити!"

Нико се није обогатио радећи од 9 до 17х! Јована Јеремић запалила мреже новом изјавом - "Мене је тешко пратити!"

Мондо 17.11.2022
Јована Јеремић поделила нове бизнис ставове са својим пратиоцима на Инстаграму. Јована Јеремић поделила нове бизнис ставове са својим пратиоцима на Инстаграму. Након што је запалила мреже снимком у којем је на свој начин певала… »
„Сви људи у мом животу спадају у мој бизнис“: Нова животна филозофија Јоване Јеремић

„Сви људи у мом животу спадају у мој бизнис“: Нова животна филозофија Јоване Јеремић

Нова 17.11.2022
Водитељка је опет изненадила. Јована Јеремић позната је по контроверзним изјавама, а сада је поново изнела став о својим омиљеним темама – бизнису и мушкарцима. Она је, наиме, на Инстаграму поделила цитат „нико се није обогатио… »
Шок изјава Јована Јеремић! Овог пута надмашила саму себе: "Постала сам мушкарац за кога сам хтела да се удам"

Шок изјава Јована Јеремић! Овог пута надмашила саму себе: "Постала сам мушкарац за кога сам хтела да се удам"

Курир 17.11.2022
Водитељка Јована Јеремић често истиче колико јој је посао битан, те и да је све сама постигла у животу. Овога пута, она је решила да да савет о бизнису пратиоцима на Инстаграму, па је објавила слику на којој је цитат: - Нико се… »

Вести дана »