Povezane vesti
Vidi te mišiće, veći su od moje glave! Bajden pravio šou! Oduševio se bicepsima ruskog snimatelja: Mi to zovemo pištolji…
Kurir 17.11.2022
Američki predsednik Džozef Bajden je na samitu G20, imao blizak susret sa ruskim snimateljom, kojem je prisustvovao i francuski predsednik Makron, a razgovor između njih tekao je ovako: -Veći su od moje glave, gledajte! (pipka bicepse). Kakva… »
Evo ko je rus čije bicepse je opipao Bajden! Američki predsednik u čudu - "Njegovi mišići su veći od moje glave" (foto)
Mondo 17.11.2022
"Njegovi bicepsi su veći od moje glave. Mi to zovemo 'puške'", divio se Džo Bajden juče. "Njegovi bicepsi su veći od moje glave. Mi to zovemo 'puške'", divio se Džo Bajden juče. Jurij Šolmov, 41-godišnji Moskovljanin, više od 15 godina radi kao… »
Vesti dana »
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 48 minutajoš 8 povezanih
Putin potpisao zakon o otpisu kreditnih dugova za učesnike rata u Ukrajini
RTV pre 2 satajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Nikolina magija: Jokić očitao lekciju Lebronu i Dejvisu, i to kako... (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih