Повезане вести
Види те мишиће, већи су од моје главе! Бајден правио шоу! Одушевио се бицепсима руског сниматеља: Ми то зовемо пиштољи…
Курир 17.11.2022
Амерички председник Џозеф Бајден је на самиту Г20, имао близак сусрет са руским сниматељом, којем је присуствовао и француски председник Макрон, а разговор између њих текао је овако: -Вец́и су од моје главе, гледајте! (пипка… »
Ево ко је рус чије бицепсе је опипао Бајден! Амерички председник у чуду - "Његови мишићи су већи од моје главе" (фото)
Мондо 17.11.2022
"Његови бицепси су већи од моје главе. Ми то зовемо 'пушке'", дивио се Џо Бајден јуче. "Његови бицепси су већи од моје главе. Ми то зовемо 'пушке'", дивио се Џо Бајден јуче. Јуриј Шолмов, 41-годишњи Московљанин, више од 15… »
Вести дана »
Судије и тужиоци протестовали због политичких притисака: Најављене измене закона виде као удар на самосталност правосуђа
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 23 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 4 сатијош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 4 сатијош 51 повезана
Саинц одушевљен титулом Британца: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних