Повезане вести
"Види се колико му нисмо дали да види Жељка": Синиша Кулић реаговао на упознавање Маринковића са сином: "Плакао сам кад сам…
Блиц 18.11.2022
Синиша Кулић, отац ријалити звезде Миљане Кулић, синоћ је имао прилику да види несуђеног зета Ивана Маринковића који је коначно упознао свог сина Жељка. Након емотивног сусрета Ивана Маринковића и Жељка, огласио се и Синиша… »
Татице, ко је то срећан? Задругари приметили промену на Ивану Маринковићу, након сусрета са Жељком ништа није исто
Курир 18.11.2022
Иван Маринковић је имао емотиван сусрет са својим наследником којег је за четири године видео једном, а многи су приметили велику промену у његовом понашању. Наиме, задругари су приметили да из Ивана Маринковића исијава срећна… »
Милан милошевић плакао као киша у емисији! Водитељ се сломио када је видео први сусрет Ивана и Жељка, није могао да се…
Курир 18.11.2022
Због дирљивог сусрета Ивана Маринковића и његовог сина Жељка, плакао је готово цео регион, а задругари су након одгледаног клипа једва дошли к себи. Међутим, оно што је све изненадило јесте реакција Милана Милошевића који је… »
"Не знам да ли да плачем од среће или туге!" Иван Маринковић испричао Зорици детаље сусрета са сином, она се гушила у сузама…
Курир 18.11.2022
Иван Маринковић препричавао је Зорици Марковић како се осећао током сусрета са сином Жељком , и како су провели време. - Како је било кад те је видео? Испричај ми молим те - рекла је Зорица. - Бацали смо каменчице у базен… »
"Ћао, ја се зовем Жељко" Ова сцена у Задрузи је све расплакала, Маринковић засмејавао сина, а ево шта је дечак урадио на…
Курир 18.11.2022
Иван Маринковић после дужег времена сусрео се са својим сином Жељком, а њихов сусрет био је веома емотиван због чега су сви задругари плакали. Иван је пришао Жељку, посматрајући га са жаром у очима. Док се Иван Маринковић није… »
Огласила се девојка Ивана маринковића: Након његовог сусрета са сином Жељком у Задрузи сви лили сузе, а ево шта Јелена каже…
Блиц 17.11.2022
Задругар Иван Маринковић се први пут сусрео са сином Жељком Кулићем у ријалитију "Задруга 6", а сада се огласила његова девојка Јелена Илић. Њих двојица су неко време провели играјући се и разговарајући у Рајском врту, те су… »
Иван Маринковић под јаким утиском након сусрета са сином: Миљана бризнула у плач: Сви детаљи разговора малог Жељка са оцем…
Блиц 17.11.2022
Иван Маринковић прошетао је са сином кроз економско двориште, а након сусрета Миљана Кулић је бризнула у плач, а Иван је гледао у једну тачку. Иван Маринковић први пут је провео више времена са сином Жељком, а овај њихов… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 3 сатајош 26 повезаних

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
Радио 021 пре 1 сатјош 41 повезана

Предлог измена Кривичног законика: Свака блокада саобраћајница – кривично дело, предвиђена затворска казна?
Наиссус инфо пре 3 сатајош 2 повезане

Притворени студент Богдан који седми дан штрајкује глађу, пребачен у болницу
Н1 Инфо пре 50 минутајош 18 повезаних