Povezane vesti
Zorannah o borbi sa napadima panike: „Život mi je bolji kada sam na lekovima“
Nova 18.11.2022
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je detalje iz privatnog života. Zorannah je rešila da otvoreno govori na temu depresije i o napadima panike, sa kojima se bori i za koje uzima lekove koje… »
"Život mi je bolji kada sam na lekovima, imam osećaj da ću se ugušiti" Zorannah ogolila dušu o teškoj borbi sa napadima panike…
Kurir 18.11.2022
Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je detalje iz privatnog života. Zorannah je rešila da otvoreno govori na temu depresije i o napadima panike, sa kojima se bori i za koje uzima lekove koje joj… »
Vesti dana »
Požari i krize u Srbiji: Mobilisani resursi i procesuiranje širenja lažnih vesti
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 36 povezanih
Vučić otkrio šta sledi - najavio povećanje penzija već ove godine: Penzionerima stiže i dodatnih 6.000 dinara
Blic pre 21 minutajoš 26 povezanih
RHMZ: Vodostaji Dunava, Save i Tise narednih dana ispod niskih plovidbenih nivoa
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih
Veliki potres u Partizanu: Ostavke padaju odmah posle Hetafea – Ilić odlazi sa klupe!
Hot sport pre 6 minutajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO Siniša Mali brani rebalans budžeta i novčanu pomoć: Opozicija tvrdi da je u pitanju kupovina glasova pred izbore
Nova pre 56 minutajoš 17 povezanih