Povezane vesti
Zorannah o borbi sa napadima panike: „Život mi je bolji kada sam na lekovima“
Nova 18.11.2022
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je detalje iz privatnog života. Zorannah je rešila da otvoreno govori na temu depresije i o napadima panike, sa kojima se bori i za koje uzima lekove koje… »
"Život mi je bolji kada sam na lekovima, imam osećaj da ću se ugušiti" Zorannah ogolila dušu o teškoj borbi sa napadima panike…
Kurir 18.11.2022
Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je detalje iz privatnog života. Zorannah je rešila da otvoreno govori na temu depresije i o napadima panike, sa kojima se bori i za koje uzima lekove koje joj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 26 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
RTS pre 59 minutajoš 100 povezanih

Lavrov: Zelenski neće uspeti da skrene pažnju sa problema ruskog jezika na Ukrajini
Telegraf pre 53 minutajoš 13 povezanih