Povezane vesti
"Priznala sam vezu sa Nikolasom Saveljićem, jer se pričalo da sam nevina" Milica Pavlović o najintimnijim detaljima
Blic 18.11.2022
Milici Pavlović baš ne ide u ljubavi, ali ono što je sigurno jeste da ne gubi nadu i da veruje da je pravi neće zaobići. - Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se dese baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u… »
Pisali na Tviteru da sam nevina: Milica krila vezu sa sportistom, pa progovorila o pevačima - Izađem, ali slabo je to...
Mondo 18.11.2022
Milica Pavlović iskreno o partnerima i načinu udvaranja kolega pevača. Milica Pavlović iskreno o partnerima i načinu udvaranja kolega pevača Milica Pavlović nedavno je najavila prvi solistički koncert u Nišu, koji će biti najava spektakla u Areni u… »
"Priznala sam vezu sa nikolasom saveljićem jer se pričalo da sam nevina!" Milica Pavlović o intimi i ljubomornim koleginicama!…
Kurir 18.11.2022
Milica Pavlović jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu. Koliko je tražena svedoči i to da dnevno stigne da odspava samo dva sata. Sada je spremna i na novi korak, pa 11. februara 2023. organizuje prvi veliki solistički koncert u Nišu, koji će… »
Vesti dana »
Zvezda ovo nikad nije uradila! Oglasio se Zvezdan Terzić nakon istorijske pobede šampiona Srbije
Večernje novosti pre 27 minutajoš 14 povezanih
Bivši britanski princ Endru pušten iz policije posle višečasovnog ispitivanja
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
"Obamina izjava o vanzemaljcima je otkrivanje poverljivih informacija": Tramp besan na prethodnika
Telegraf pre 6 satijoš 4 povezane