Повезане вести
"Признала сам везу са Николасом Савељићем, јер се причало да сам невина" Милица Павловић о најинтимнијим детаљима
Блиц 18.11.2022
Милици Павловић баш не иде у љубави, али оно што је сигурно јесте да не губи наду и да верује да је прави неће заобићи. - Моји бивши нису били промашаји, требало је да се десе баш у том периоду кад су се десили. И сви су они… »
Писали на Твитеру да сам невина: Милица крила везу са спортистом, па проговорила о певачима - Изађем, али слабо је то...
Мондо 18.11.2022
Милица Павловић искрено о партнерима и начину удварања колега певача. Милица Павловић искрено о партнерима и начину удварања колега певача Милица Павловић недавно је најавила први солистички концерт у Нишу, који ће бити најава… »
"Признала сам везу са николасом савељићем јер се причало да сам невина!" Милица Павловић о интими и љубоморним колегиницама!…
Курир 18.11.2022
Милица Павловић једна је од најпопуларнијих певачица у региону. Колико је тражена сведочи и то да дневно стигне да одспава само два сата. Сада је спремна и на нови корак, па 11. фебруара 2023. организује први велики солистички… »
Вести дана »

Велики заокрет: - Британија данас признаје Палестину! Израел бесни, из Америке пљуште критике
Блиц пре 3 сатајош 19 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
Јужне вести пре 1 сатјош 17 повезаних