Повезане вести

"Признала сам везу са Николасом Савељићем, јер се причало да сам невина" Милица Павловић о најинтимнијим детаљима

"Признала сам везу са Николасом Савељићем, јер се причало да сам невина" Милица Павловић о најинтимнијим детаљима

Блиц 18.11.2022
Милици Павловић баш не иде у љубави, али оно што је сигурно јесте да не губи наду и да верује да је прави неће заобићи. - Моји бивши нису били промашаји, требало је да се десе баш у том периоду кад су се десили. И сви су они… »
Писали на Твитеру да сам невина: Милица крила везу са спортистом, па проговорила о певачима - Изађем, али слабо је то...

Писали на Твитеру да сам невина: Милица крила везу са спортистом, па проговорила о певачима - Изађем, али слабо је то...

Мондо 18.11.2022
Милица Павловић искрено о партнерима и начину удварања колега певача. Милица Павловић искрено о партнерима и начину удварања колега певача Милица Павловић недавно је најавила први солистички концерт у Нишу, који ће бити најава… »
"Признала сам везу са николасом савељићем јер се причало да сам невина!" Милица Павловић о интими и љубоморним колегиницама!…

"Признала сам везу са николасом савељићем јер се причало да сам невина!" Милица Павловић о интими и љубоморним колегиницама!…

Курир 18.11.2022
Милица Павловић једна је од најпопуларнијих певачица у региону. Колико је тражена сведочи и то да дневно стигне да одспава само два сата. Сада је спремна и на нови корак, па 11. фебруара 2023. организује први велики солистички… »

Вести дана »

Ангелина Топић трећа на свету!

Ангелина Топић трећа на свету!

Вести онлине пре 4 минутајош 25 повезаних
Орлићи преко Хрвата до финала Светског првенства

Орлићи преко Хрвата до финала Светског првенства

Спортски журнал пре 54 минутајош 25 повезаних
Талибани одбили Трампа

Талибани одбили Трампа

Политика пре 4 минутајош 18 повезаних