Повезане вести
Дечак због болесне опкладе за 30 евра пребио професора! Стручњаци открили - Многи наставници не желе да причају
Мондо 18.11.2022
О случајевима насиља у школама широм Србије огласили су се стручњаци. О случајевима насиља у школама широм Србије огласили су се стручњаци. Брутално вршњачко насиље се шири по школама Србије и оставља без текста, не само… »
Ученик за опкладу од 30 евра претукао професора! Директор школе у Земуну: "На жалост, овде је све отишло дођавола"
Блиц 18.11.2022
Пре само неколико дана јавност је шокирао снимак из школе из Трстеника где се види како се ученици брутално иживљавају над професорком. У школи за дизајн коже у Београду јуче је дошло до бруталног вршњачког насиља, а данас је… »
"Сцена је била као у филму: 'Истеривач ђавола'" Директор Школе за дизајн коже и даље у шоку после сцене насиља: "Ја сам их…
Блиц 18.11.2022
"Држао сам је 20 минута све док полиција није дошла. Морам признати да сам и сам био у шоку колико беса је било у тој ученици, а сама сцена је изгледала као из филма "Истеривач ђавола". Овако за "Блиц" прича директор Техничке… »
"Отворићу ти: Лобању!" Брутално вршњачко насиље у Школи за дизајн коже, ученица претукла другарицу из одељења "јер је…
Блиц 18.11.2022
У Школи за дизајн коже у Београду јуче је дошло до бруталног вршњачког насиља, а морали су да интервенишу и полиција и Хитна помоћ. У Школи за дизајн коже на Вождовцу, јуче се догодило брутално вршњачко насиље када је ученица… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 43 минутајош 24 повезане
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 28 минутајош 17 повезаних