Povezane vesti
"Scena je bila kao u filmu: 'Isterivač đavola'" Direktor Škole za dizajn kože i dalje u šoku posle scene nasilja: "Ja sam…
Blic 18.11.2022
"Držao sam je 20 minuta sve dok policija nije došla. Moram priznati da sam i sam bio u šoku koliko besa je bilo u toj učenici, a sama scena je izgledala kao iz filma "Isterivač đavola". Ovako za "Blic" priča direktor Tehničke škole za dizajn… »
"Otvoriću ti: Lobanju!" Brutalno vršnjačko nasilje u Školi za dizajn kože, učenica pretukla drugaricu iz odeljenja "jer…
Blic 18.11.2022
U Školi za dizajn kože u Beogradu juče je došlo do brutalnog vršnjačkog nasilja, a morali su da intervenišu i policija i Hitna pomoć. U Školi za dizajn kože na Voždovcu, juče se dogodilo brutalno vršnjačko nasilje kada je učenica prvog… »
Vršnjačko nasilje u Tehničkoj školi za dizajn kože: Učenica napala drugaricu u kancelariji direktora
Danas 18.11.2022
U Tehničkoj školi za dizajn kože u Beogradu juče je došlo do brutalnog nasilja kada je jedna učenica napala drugu i to u kancelariji direktora škole. Kako za Danas objašnjava direktor ove škole Branislav Mileski, svemu je prethodila prepiska… »
Vesti dana »
Novosadski studenti koji pešače do Kragujevca: Malo otiču zglobovi, ali je energija isceljujuća
Radio 021 pre 23 minutajoš 24 povezane
BLOG U Nišu protest ispred Osnovnog suda, studenti sve bliže Kragujevcu, u Beogradu protest prosvetara
N1 Info pre 23 minutajoš 14 povezanih
Zapucali, izvukli mladića iz vozila, pa ga tukli do besvesti! Dvojica napadača u bekstvu, a pucač uhapšen u elitnom delu Beograda, pogledajte gde se krio (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 118 povezanih
Putin čestitao Vučiću Dan državnosti! Pročitajte pismo ruskog lidera predsedniku Srbije
Kurir pre 23 minutajoš 16 povezanih