Повезане вести

Курти потврдио да су у току преговори око регистарских таблица

Курти потврдио да су у току преговори око регистарских таблица

Слободна Европа 18.11.2022
Премијер Косова Аљбин (Албин) Курти је изјавио да је његов заменик Бесник (Бислими) Бисљими у сталној комуникацији са Бриселом како би се решило питање регистарских таблица. Нова криза на релацији Приштина – Београд је… »
Курти: Остаје да видимо колико ц́е нови преговори о таблицама бити успешни

Курти: Остаје да видимо колико ц́е нови преговори о таблицама бити успешни

Инсајдер 18.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти рекао је данас у Естонији, да је оптимиста по питању проблема замене регистарских таблица на северу Косова и могућих тензија, и да његов заменик Бесник Бислими о томе преговара. Курти је на… »
Курти: Оптимиста сам по питању таблица, Београд прилично опструктиван

Курти: Оптимиста сам по питању таблица, Београд прилично опструктиван

Вести онлине 18.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти рекао је у Естонији да је оптимиста по питању проблема замене регистарских таблица на северу Косова и могућих тензија, и да његов заменик Бесник Бисљими о томе преговара. Казао је да је Бисљими „у… »
Курти: Оптимиста сам по питању проблема замене таблица на Северу, видећемо колико ц́е преговори бити успешни

Курти: Оптимиста сам по питању проблема замене таблица на Северу, видећемо колико ц́е преговори бити успешни

Нова 18.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти рекао је у Естонији да је оптимиста по питању проблема замене регистарских таблица на северу Косова и могућих тензија, и да његов заменик Бесник Бисљими о томе преговара. Курти је на заједничкој… »
Кусари-Љиља: Споразум о регистарским таблицама на помолу

Кусари-Љиља: Споразум о регистарским таблицама на помолу

Вести онлине 18.11.2022
Шефица посланичке групе Самоопредељење Мимоза Кусари-Љиља рекла је да је, према њеним информацијама, решење у вези регистарских таблица на помолу. – Што се тиче споразума о регистарским таблицама, обавештена сам да га… »
Курти: Још нема договора о таблицама, дајемо све од себе да одржимо законитост и очувамо мир

Курти: Још нема договора о таблицама, дајемо све од себе да одржимо законитост и очувамо мир

Еуроневс 18.11.2022
На конференцији за медије са премијерком Естоније, косовски премијер Аљбин Курти је рекао да још увек нема неког договора око пререгистрације возила. "Мој први потпредседник Владе је у редовној и интензивној комуникацији са… »
Курти пали ватру због својих илузија Тражи ескалацију како би протерао Србе!

Курти пали ватру због својих илузија Тражи ескалацију како би протерао Србе!

Ало 18.11.2022
Привремене приштинске институције увек направе корак више ка стварању нових препрека стабилизовању ситуације, оцењује Милован Дрецун. Одржавање локалних избора у четири општине на северу Косова и Метохије 18. децембра само је… »

Вести дана »