Povezane vesti
Dobićete rak od stresa, prestanite da me mrzite! Karleuša pobesnela na mrežama - "Ko mi loše misli, kukala mu majka!"
Mondo 18.11.2022
Jelena Karleuša se javno obratila hejterima i svima koji je ne podržavaju i prozivaju. Jelena Karleuša se javno obratila hejterima i svima koji je ne podržavaju i prozivaju. Jelena Karleuša poznata je kao neko ko svoje misli i stavove otvoreno… »
„Zli ljudi, prekinite da me mrzite, dobićete rak od stresa“: Karleuša poslala oštru poruku pa poručila da je anđeo
Nova 18.11.2022
Pevačica Jelena Karleuša redovno se oglašava na svom Instagramu, a sada je novom objavom ponovo podigla prašinu na toj mreži. Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim „hejterima“, a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju… »
"Zli ljudi, prestanite da me mrzite, dobićete rak od stresa!" jk nakon haosa sa Topalkom podigla prašinu objavom, evo šta…
Kurir 18.11.2022
Pevačica Jelena Karleuša redovno se oglašava na svom Instagramu, a sada je novom objavom ponovo podigla prašinu na toj mreži. Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim "hejterima", a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju. -… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 51 minutajoš 46 povezanih