Povezane vesti
Vladimir S. Kostić odlazi sa mesta predsednika SANU
RTV 18.11.2022
BEOGRAD - Akademik Vladimir S. Kostić se danas na proslavi Dana Srpske akademije nauke i umetnosti oprostio od dužnosti predsednika SANU. "Beseda ili ne, tek ovo je moje poslednje regularno obraćanje članovima SANU kao predsednika ove kuće. Nakon… »
Vladimir S. Kostić odlazi sa čela SANU
Dnevnik 18.11.2022
BEOGRAD: Akademik Vladimir S. Kostić se danas na proslavi Dana Srpske akademije nauke i umetnosti oprostio od dužnosti predsednika SANU. Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) nastaviće da hoda, žuri, posrće, trči, pada ili maršira uporedo sa… »
Vladimir S. Kostić se oprostio od dužnosti predsednika SANU
Pravda 18.11.2022
Akademik Vladimir S. Kostić se danas na proslavi Dana Srpske akademije nauke i umetnosti oprostio od dužnosti predsednika SANU. "Beseda ili ne, tek ovo je moje poslednje regularno obraćanje članovima SANU kao predsednika ove kuće. Nakon osam godina… »
Vladimir Kostić odlazi sa čela SANU: "Ovo je moje poslednje obraćanje kao predsednika Akademije"
Euronews 18.11.2022
Akademik Vladimir S. Kostić se danas na proslavi Dana Srpske akademije nauke i umetnosti oprostio od dužnosti predsednika SANU. U besedi na Dan SANU, sumirao je svoje, ali i rezultate najviše naučne i umetničke ustanove u Srbiji navodeći da nije… »
Predsednik SANU, Kostić: Vreme je za druge, osam godina sam govorio ono što sam smatrao istinom
Insajder 18.11.2022
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), Vladimir Kostić, rekao je da je "vreme za druge" i da je njegova današnja beseda "poslednje regularno obraćanje članovima SANU kao predsednika ove kuće". „Nakon osam godina, svojom voljom i bez… »
Kostić se neće kandidovati za novi mandat predsednika SANU
N1 Info 18.11.2022
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić saopštio je da se neće ponovo kandidovati za mesto predsednika ove institucije. „Ovo je moje poslednje obraćanje. Nakon osam godina, svojom voljom i bez ikakvih pritisaka, nalazim… »
Vladimir Kostić odlazi sa čela SANU
Sputnik 18.11.2022
Akademik Vladimir Kostić danas se, na proslavi Dana Srpske akademije nauke i umetnosti, oprostio od dužnosti predsednika Srpske akademije nauke i umetnosti. „Beseda ili ne, tek ovo je moje poslednje regularno obraćanje članovima SANU kao… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Besplatan ulaz na prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo za žene između Srbije i Švedske
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana