Повезане вести

Леђа су ми била црна колико ме је тукао и сада га се Плашим! Потресна исповест мајке детета (5) које је крвнички претукао отац…

Леђа су ми била црна колико ме је тукао и сада га се Плашим! Потресна исповест мајке детета (5) које је крвнички претукао отац…

Курир 18.11.2022
Мајка петогодишњег детета које је отац 12. новембра крвнички претукао лутком и патиком, због чега је истог дана ухапшен, испричала је у потресној исповести за Курир да је дете сада физички добро, али да је у нервном растројству… »
ФОТО Ово је насилник који је дете крвнички тукао играчком док је није поломио

ФОТО Ово је насилник који је дете крвнички тукао играчком док је није поломио

Нова 18.11.2022
И. Т. (41) из Београда ухапшен је јуче због сумње да је претукао своје дете (5), а како се незванично наводи, он је пријављиван и за насиље над својом супругом. Оцу И. Т. који је петогодишње дете ударао по глави пластичном… »
Ово је насилник који је претукао своје дете (5) у Београду: Крвнички га ударао играчком и патиком по глави

Ово је насилник који је претукао своје дете (5) у Београду: Крвнички га ударао играчком и патиком по глави

Телеграф 18.11.2022
Играчком га је ударао у главу док се није сломила, а потом патиком, све време га је држао за косу и чупао и нанео тешке повреде. И. Т. (41) из Београда ухапшен је јуче због сумње да је претукао своје дете (5), а како се… »
"Дете је стално плакало": Комшије оца који је крвнички тукао дете (5) изнеле страшне тврдње: "Мајка је стално носила качкет…

"Дете је стално плакало": Комшије оца који је крвнички тукао дете (5) изнеле страшне тврдње: "Мајка је стално носила качкет…

Блиц 18.11.2022
"Девојчица је непрестано плакала. Из тог стана смо чули да се дешава насиље, али не знамо детаље..." Овако за "Блиц" у шоку причају комшије породице из Београда у којој је, како се сумња, отац И.Т. (41) крвнички тукао своју… »
Ово је отац из пакла који је патиком и лутком претукао дете (5): Комшије проговориле о насилнику из Београда "тукао је и жену"…

Ово је отац из пакла који је патиком и лутком претукао дете (5): Комшије проговориле о насилнику из Београда "тукао је и жену"…

Курир 18.11.2022
Мушкарац (41) који је ухапшен у Београду због сумње да је кривнички претукао своје дете (5) и раније је пријављиван полицији за насиље, али према својој супрузи. Како су за Курир испричале комшије ухапшеног Београђанина, он… »
"Блиц" сазнаје: Оца који је крвнички тукао дете (5) играчком и патиком, супруга два пута пријављивала за насиље у породици

"Блиц" сазнаје: Оца који је крвнички тукао дете (5) играчком и патиком, супруга два пута пријављивала за насиље у породици

Блиц 18.11.2022
И.Т. (41) који је ухапшен због сумње да је брутално тукао своје петогодишње дете јер није расконило играчке пријављиван је раније за насиље у породици, сазнаје "Блиц". Према информацијама које поседујемо, он је у два наврата… »

Вести дана »