Повезане вести

Повезивали је с газда Јездом, а она волела фудбалере: С Михајловићем сам била кратко, али зато с Владаном Лукићем...

Повезивали је с газда Јездом, а она волела фудбалере: С Михајловићем сам била кратко, али зато с Владаном Лукићем...

Мондо 19.11.2022
Певачица Андријана Дабатић Анчи открила детаље о везама с фудбалерима. Певачица Андријана Дабатић Анчи открила детаље о везама с фудбалерима Певачица Андријана Анчи Дабетић вратила се на естрадну сцену након вишегодишње паузе… »
Она је једина посећивала газда Језду у затвору: Причали да му је љубавница, она открива - Давала сам му паре за цигаре!

Она је једина посећивала газда Језду у затвору: Причали да му је љубавница, она открива - Давала сам му паре за цигаре!

Мондо 19.11.2022
Певачица Андријана Дебетић открила како је упознала газда Језду, банкара који је грађане оштетио за десетине милиона евра. Певачица Андријана Дебетић открила како је упознала газда Језду, банкара који је грађане оштетио за… »
"Посећивала сам газда језду: У затвору!": Наша певачица изнела шок детаље о вези с чувеним банкаром

"Посећивала сам газда језду: У затвору!": Наша певачица изнела шок детаље о вези с чувеним банкаром

Блиц 18.11.2022
Андријана Анчи Дабетић деведесетих година је важила за једну од најфаталнијих жена с јавне сцене. Већ 30 година уз њено име се везује и име бизнисмена Јездимира Васиљевића, чувеног газда Језде. Причало се да му је била… »

Вести дана »