Повезане вести
Повезивали је с газда Јездом, а она волела фудбалере: С Михајловићем сам била кратко, али зато с Владаном Лукићем...
Мондо 19.11.2022
Певачица Андријана Дабатић Анчи открила детаље о везама с фудбалерима. Певачица Андријана Дабатић Анчи открила детаље о везама с фудбалерима Певачица Андријана Анчи Дабетић вратила се на естрадну сцену након вишегодишње паузе… »
Она је једина посећивала газда Језду у затвору: Причали да му је љубавница, она открива - Давала сам му паре за цигаре!
Мондо 19.11.2022
Певачица Андријана Дебетић открила како је упознала газда Језду, банкара који је грађане оштетио за десетине милиона евра. Певачица Андријана Дебетић открила како је упознала газда Језду, банкара који је грађане оштетио за… »
"Посећивала сам газда језду: У затвору!": Наша певачица изнела шок детаље о вези с чувеним банкаром
Блиц 18.11.2022
Андријана Анчи Дабетић деведесетих година је важила за једну од најфаталнијих жена с јавне сцене. Већ 30 година уз њено име се везује и име бизнисмена Јездимира Васиљевића, чувеног газда Језде. Причало се да му је била… »
Вести дана »
Мистериозни нестанак на Сењаку: Међу ухапшенима полицајци и власник локала, трага се за телом или преживелим
Еуроневс пре 13 минутајош 64 повезане
Инциденти код Правног факултета – оборен мушкарац током блокаде раскрснице, ухапшен возач, протест испред РТС-а
РТС пре 43 минутајош 76 повезаних
Победа Србије против Мађарске у Нишу, реванш у Веспрему одлучује о пласману на Светско првенство
РТС пре 2 сатајош 38 повезаних
Хепатитис А пронађен у замрзнутом воћу из Србије: Министарство пољопривреде наложило контролу
Мондо пре 3 сатајош 27 повезаних
48 сати пакла: Путин наредио бруталне нападе, Зеленски спрема освету (фото/видео)
Вечерње новости пре 43 минутајош 39 повезаних