Povezane vesti
Dok ja pevam, on tamo u nekom ćošku s pet žena! Džidža posramila Bosanca u emisiji - Znam da je moj tata dobar frajer!
Mondo 19.11.2022
Džidža i Bosanac su zajedno gostovali u emisiji, a jedan od ćerkinih komentara na račun oca privukao je veliku pažnju i nasmejao sve u studiju. Džidža i Bosanac su zajedno gostovali u emisiji, a jedan od ćerkinih komentara na račun oca privukao je veliku… »
"Kažu da je moj tata dobar frajer, u ćošku je sa 5 žena": Džidža otkrila da se Bosancu udvaraju žene, a on propao u zemlju…
Blic 19.11.2022
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Stojković Džidža gostovali su zajedno u emisiji. Ona je otkrila kakav je Bosanac kod kuće, što je sve u studiju nasmejalo. - U njegovom žiriranju u "Zvezdama granda" postoji doza humora koju on ima… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”
Serbian News Media pre 4 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 18 minutajoš 141 povezana

Plenković: Oluja uništila projekat velike Srbije i promenila geopolitički poredak Jugoistočne Evrope
Beta pre 1 satjoš 23 povezane