Повезане вести

Јавите маји да јој је отац умро! Таки завршио у болници због ћерке, спасавали су му живот - Позлило ми је! Било је тешко

Јавите маји да јој је отац умро! Таки завршио у болници због ћерке, спасавали су му живот - Позлило ми је! Било је тешко

Мондо 19.11.2022
Отац Маје Маринковић је, како каже, завршио у Ургентном центру због бриге о ћерки која се тренутно налази у Задрузи. Отац Маје Маринковић је, како каже, завршио у Ургентном центру због бриге о ћерки која се тренутно налази у… »
"Јавите маји да јој је отац умро": Таки завршио у Ургентном због Маје: "Нико се не пита како ми је, не могу да гледам све те…

"Јавите маји да јој је отац умро": Таки завршио у Ургентном због Маје: "Нико се не пита како ми је, не могу да гледам све те…

Блиц 19.11.2022
Таки Маринковић нашао се у центру скандала када је у емисији уживо био пуштен снимак интимних односа његове ћерке Маје и њеног дечка Билала Брајловића. Међутим, ово није једина ситуација која Такију није била драга. Више пута… »
"Јавите маји да јој је отац умро..." Таки Маринковић због ћерке завршио на Ургентном, позлило му је, борили су му се за живот…

"Јавите маји да јој је отац умро..." Таки Маринковић због ћерке завршио на Ургентном, позлило му је, борили су му се за живот…

Курир 19.11.2022
Након бројних скандала на имању у Шимановцима, Таки Маринковић открива како се осетио када је гледао како му ћерку Мају Маринковић напада Билал Брајловића. Таки је завршио у болници након што је погледао неколико кадрова, због… »

Вести дана »