Povezane vesti
„Inspektor mi je rekao da počnem da učim kodekse kriminalaca“: Žena škaljarca koji je ubijen u eksploziji sumnja da je…
Nova 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je ubijen u januaru 2022. godine u Podgorici eksplozivom postavljenim pod njegov automobil i koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, za podkast "Trag" je govorila o tragediji koja ju je zadesila… »
"Sada sam i ja član škaljaraca!?" progovorila žena Jasminka Šahovića: "Živeli smo zajedno 15 godina, sigurno bih znala"
Mondo 20.11.2022
Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici… »
Znači, SAD sam i ja član škaljaraca jer su mi ubili muža? Udovica progovorila o ratu klanova morbidno je da se porodice dele…
Kurir 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici ubijen eksplozivom postavljenim pod njegov automobil, ranije je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pričala o jezivim detaljima njegove smrti, a sada je za podkast… »
Vesti dana »

(Uznemirujući video) granatirali kameru u bolnici, pobili 20 ljudi, među kojima i pet novinara Oglasila se Izraelska vojska, evo šta su saopštili
Dnevnik pre 34 minutajoš 36 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: SAD će podržati Kijev, želim da se taj rat završi
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane

Stupar: Vlast instrumentalizuje Hitnu pomoć, verujem studentima, a ne direktorima SNS-a
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 66 povezanih

Katastrofa za Srbiju, užasne scene na utakmici: Povredila se Tijana Bošković! Fotografija godine: Novak Đoković ima beskonačnu auru! (foto)
Hot sport pre 24 minutajoš 24 povezane