Povezane vesti
„Inspektor mi je rekao da počnem da učim kodekse kriminalaca“: Žena škaljarca koji je ubijen u eksploziji sumnja da je…
Nova 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je ubijen u januaru 2022. godine u Podgorici eksplozivom postavljenim pod njegov automobil i koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, za podkast "Trag" je govorila o tragediji koja ju je zadesila… »
"Sada sam i ja član škaljaraca!?" progovorila žena Jasminka Šahovića: "Živeli smo zajedno 15 godina, sigurno bih znala"
Mondo 20.11.2022
Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici… »
Znači, SAD sam i ja član škaljaraca jer su mi ubili muža? Udovica progovorila o ratu klanova morbidno je da se porodice dele…
Kurir 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici ubijen eksplozivom postavljenim pod njegov automobil, ranije je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pričala o jezivim detaljima njegove smrti, a sada je za podkast… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice, osam putnika autobusa i dalje na Intenzivnoj nezi
Kurir pre 37 minutajoš 18 povezanih

Uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje, temperature do 17 stepeni
RTV pre 27 minutajoš 13 povezanih

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Sputnik pre 32 minutajoš 5 povezanih

Zelenski nudio Trampu dronove za "tomahavke", princ Endru se odrekao svih titula: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 56 minutajoš 6 povezanih

Na današnji dan: Počela izgradnja Petrovaradinske tvrđave, Tadić i Dačić potpisali deklaraciju o pomirenju
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane