Povezane vesti
„Inspektor mi je rekao da počnem da učim kodekse kriminalaca“: Žena škaljarca koji je ubijen u eksploziji sumnja da je…
Nova 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je ubijen u januaru 2022. godine u Podgorici eksplozivom postavljenim pod njegov automobil i koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, za podkast "Trag" je govorila o tragediji koja ju je zadesila… »
"Sada sam i ja član škaljaraca!?" progovorila žena Jasminka Šahovića: "Živeli smo zajedno 15 godina, sigurno bih znala"
Mondo 20.11.2022
Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici… »
Znači, SAD sam i ja član škaljaraca jer su mi ubili muža? Udovica progovorila o ratu klanova morbidno je da se porodice dele…
Kurir 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici ubijen eksplozivom postavljenim pod njegov automobil, ranije je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pričala o jezivim detaljima njegove smrti, a sada je za podkast… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 49 povezanih
Biće otvoreni namenski računi, ministar Mali odgovara na sva pitanja građana! Ovo su novi detalji o novcu koji stiže u septembru (foto)
Blic pre 32 minutajoš 27 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 48 povezanih
(Video) Drama kod Novog Sada! Vatra progutala vozilo, crni dim na sve strane
Blic pre 52 minutajoš 22 povezane