Повезане вести
„Инспектор ми је рекао да почнем да учим кодексе криминалаца“: Жена шкаљарца који је убијен у експлозији сумња да је…
Нова 20.11.2022
Драгана Шаховић, супруга Јасминка Шаховића (37), који је убијен у јануару 2022. године у Подгорици експлозивом постављеним под његов аутомобил и који се доводи у везу са шкаљарским кланом, за подкаст "Траг" је говорила о… »
"Сада сам и ја члан шкаљараца!?" проговорила жена Јасминка Шаховића: "Живели смо заједно 15 година, сигурно бих знала"
Мондо 20.11.2022
Супруга Јасминка Шаховића Драгана је говорила о детаљима погибије њеног мужа. Супруга Јасминка Шаховића Драгана је говорила о детаљима погибије њеног мужа. Драгана Шаховић, супруга Јасминка Шаховића (37), који је у јануару… »
Значи, САД сам и ја члан шкаљараца јер су ми убили мужа? Удовица проговорила о рату кланова морбидно је да се породице деле…
Курир 20.11.2022
Драгана Шаховић, супруга Јасминка Шаховића (37), који је у јануару ове године у Подгорици убијен експлозивом постављеним под његов аутомобил, раније је у ексклузивној исповести за Курир причала о језивим детаљима његове… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 41 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 17 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 7 минутајош 30 повезаних
Расписан конкурс за упис 900 нових полазника у Центар за основну полицијску обуку
иКрагујевац пре 12 минутајош 13 повезаних