Povezane vesti

„Inspektor mi je rekao da počnem da učim kodekse kriminalaca“: Žena škaljarca koji je ubijen u eksploziji sumnja da je…

„Inspektor mi je rekao da počnem da učim kodekse kriminalaca“: Žena škaljarca koji je ubijen u eksploziji sumnja da je…

Nova 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je ubijen u januaru 2022. godine u Podgorici eksplozivom postavljenim pod njegov automobil i koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, za podkast "Trag" je govorila o tragediji koja ju je… »
"Sada sam i ja član škaljaraca!?" progovorila žena Jasminka Šahovića: "Živeli smo zajedno 15 godina, sigurno bih znala"

"Sada sam i ja član škaljaraca!?" progovorila žena Jasminka Šahovića: "Živeli smo zajedno 15 godina, sigurno bih znala"

Mondo 20.11.2022
Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Supruga Jasminka Šahovića Dragana je govorila o detaljima pogibije njenog muža. Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u… »
Znači, SAD sam i ja član škaljaraca jer su mi ubili muža? Udovica progovorila o ratu klanova morbidno je da se porodice…

Znači, SAD sam i ja član škaljaraca jer su mi ubili muža? Udovica progovorila o ratu klanova morbidno je da se porodice…

Kurir 20.11.2022
Dragana Šahović, supruga Jasminka Šahovića (37), koji je u januaru ove godine u Podgorici ubijen eksplozivom postavljenim pod njegov automobil, ranije je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pričala o jezivim detaljima njegove smrti, a sada je za… »

Vesti dana »