Povezane vesti
"Prvu noć mi je sve dala, zato se nisam ni zaljubio u nju!" Čorba oduvao Maju Marinković, zbog njegovih reči ne bi joj bilo…
Kurir 20.11.2022
Bivši zadrugar Milan Janković Čorba progovorio je o vezi sa starletom Majom Marinković i priznao da nikada nije bio zaljubljen u nju. - Prvo veče dobijemo sve i onda mi nije zanimljivo. Zato se ja nisam zaljubio u Maju - otkrio je Čorba. Milan, koji je u… »
Prvu noć mi je dala sve, više nije bilo zanimljivo! Čorba raspalio po Maji Marinković - "Zato se i nisam zaljubio u nju"
Mondo 20.11.2022
Milan Janković Čorba otkrio detalje odnosa sa Majom Marinković. Milan Janković Čorba otkrio detalje odnosa sa Majom Marinković. Milan Janković Čorba i Maja Marinković otpočeli su svoju romansu u Zadruzi, ali i u spoljašnjem svetu u nekoliko navrata… »
Čorba priznao zašto se nije zaljubio u Maju Marinković!
Svet plus 20.11.2022
Milan Janković Čorba, bivši zadrugar priznao je u emisiji kod Sanje Marinković zašto se nije zaljubio u Maju Marinković! Voditeljka Sanja Marinković želela je da čuje od svojih gostiju u "Magazinu In" koje su to greške koje žene redovno prave pa ne… »
Vesti dana »

DEMOLIRANE PROSTORIJE SNS-A, GRADSKE UPRAVE I TUŽILAŠTVA TOKOM PROTESTA U VALJEVU – NEREDI ZAVRŠENI INTERVENCIJOM ŽANDARMERIJE
Valjevska posla pre 52 minutajoš 53 povezane

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 31 povezana

Edinson Kavani dolazi u Pafos pred Zvezdu? Kiparski šampion se hitno oglasio
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 3 minutajoš 113 povezane

Rhmz izdao hitno upozorenje za Beograd! Smrklo se nebo, stižu pljuskovi sa grmljavinom: Krenuće od ovih delova grada (foto)
Blic pre 38 minutajoš 15 povezanih