Povezane vesti
"Prvu noć mi je sve dala, zato se nisam ni zaljubio u nju!" Čorba oduvao Maju Marinković, zbog njegovih reči ne bi joj bilo…
Kurir 20.11.2022
Bivši zadrugar Milan Janković Čorba progovorio je o vezi sa starletom Majom Marinković i priznao da nikada nije bio zaljubljen u nju. - Prvo veče dobijemo sve i onda mi nije zanimljivo. Zato se ja nisam zaljubio u Maju - otkrio je Čorba. Milan, koji je u… »
Prvu noć mi je dala sve, više nije bilo zanimljivo! Čorba raspalio po Maji Marinković - "Zato se i nisam zaljubio u nju"
Mondo 20.11.2022
Milan Janković Čorba otkrio detalje odnosa sa Majom Marinković. Milan Janković Čorba otkrio detalje odnosa sa Majom Marinković. Milan Janković Čorba i Maja Marinković otpočeli su svoju romansu u Zadruzi, ali i u spoljašnjem svetu u nekoliko navrata… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

N1 saznaje: Vozač autobusa priveden, određeno mu zadržavanje do 48 sati
N1 Info pre 22 minutajoš 88 povezanih

Kraj Piksijeve ere: Stojković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane

Predao se Džon Bolton: Bivši savetnik za nacionalnu bezbendost Bele kuće optužen po 18 tačaka
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih

Vlada dala saglasnost: Budžet na fakultetima ostvariv i sa manje od 48 bodova
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih