Повезане вести
Како да не погледам другу, а певач сам?! Бобан Рајовић никад искреније о браку и односу са супругом - "Опростила ми је!"
Мондо 20.11.2022
Бобан Рајовић причао о односу са супругом, признао и да су имали проблема. Бобан Рајовић причао о односу са супругом, признао и да су имали проблема. Бобан Рајовић већ 30 година је у браку са супругом Драганом, са којом има троје… »
"Жена ми је опростила афере да би нам спасила брак": Бобан Рајовић без устезања поручује: "Како да не погледам другу, а певач…
Блиц 20.11.2022
Бобан Рајовић је већ годинама на естради и у јавности се представља као породичан човек, добар супруг и отац троје деце, али је једном приликом шокирао изјавом да супругу воли највише на свету и поред тога што јој је неверан… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 43 минутајош 1 повезана