Povezane vesti
Veselo uz Kurir TV! Željko samaradžić skinuo višak kilograma i zaprepastio prisutne! Kad su čuli gde se botoksirao svi su…
Kurir 20.11.2022
U emisiji Pusti brigu na Kurir TV danas u 13h gostovale su domaće poznate ličnosti, a pričali su o do sada nepoznatim, zanimljivim detaljima iz svog života. Pored kulinarskuih i raznih tema, u današnjoj emisiji Pusti brigu, poseban utisak ostavio je… »
Voditelj emisije "Majke i Snajke" otkrio za Kurir TV: Već sa 15 godina okretao sam pljeskavice i bio srećan kao Sunđer Bob
Kurir 20.11.2022
U emisiji Pusti brigu na Kurir TV danas u 13h bile su poznate ličnosti i pričale o nepoznatim, zanimljivim detaljima iz svog života. Kuvar i voditelj serijala "Majke i Snajke" i emisije "Rašina kuhinja", Raša Vlačić i ispričao o svom životnom… »
Podmuklo! Željku samardžiću smestili zbog ljubomore Pevač se zbog toga teško razboleo i nije se oporavio pola godine
Kurir 20.11.2022
Danas u 13h u emisiji Pusti brigu poslušajte ekskluzivnu ispovest Željka Samardžića. Pevač je otkrio kako je svojevremeno na internetu puštena informacija da on prima platu iz pošte iako tamo ne radi: - Meni je to jako teško palo i bio sam… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 1 minutjoš 41 povezana
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 2 satajoš 21 povezana
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 36 minutajoš 14 povezanih