Повезане вести
Наравно да ме боли кад неко хоће да ми убије дете! Вучић: Србија неће бити земља којом владају криминал, нарко-дилери и убице…
Курир 20.11.2022
Председник Србије Александар Вучић послао је снажну поруку поручивши да Србија неће да буде земља којом влада криминал, нарко-дилери и убице. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) "Да ли ме боли… »
Председник послао снажну поруку: Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу, живеће Србија!
Курир 20.11.2022
БЕОГРАД - На Инстаграм профилу председника Србије Александра Вучића постављен је видео са моћном поруком коју је председник изговорио данас гостујући на ТВ Прва. - Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу… »
Вучић се уз видео обратио свима, па послао јансу поруку: "Живеће Србија"
Телеграф 20.11.2022
На Инстаграм профилу председника Србије Александра Вучића постављен је видео са моћном поруком. - Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу. Срби су се јуначки борили за своју слободу, они су заслужили да… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 52 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 22 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 1 сатјош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 13 повезаних