Povezane vesti

Naravno da me boli kad neko hoće da mi ubije dete! Vučić: Srbija neće biti zemlja kojom vladaju kriminal, narko-dileri i ubice…

Naravno da me boli kad neko hoće da mi ubije dete! Vučić: Srbija neće biti zemlja kojom vladaju kriminal, narko-dileri i ubice…

Kurir 20.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je snažnu poruku poručivši da Srbija neće da bude zemlja kojom vlada kriminal, narko-dileri i ubice. View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic) "Da li me boli kada neko hoće da mi… »
Predsednik poslao snažnu poruku: Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu, živeće Srbija!

Predsednik poslao snažnu poruku: Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu, živeće Srbija!

Kurir 20.11.2022
BEOGRAD - Na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića postavljen je video sa moćnom porukom koju je predsednik izgovorio danas gostujući na TV Prva. - Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu. Srbi su se junački borili… »
Vučić se uz video obratio svima, pa poslao jansu poruku: "Živeće Srbija"

Vučić se uz video obratio svima, pa poslao jansu poruku: "Živeće Srbija"

Telegraf 20.11.2022
Na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića postavljen je video sa moćnom porukom. - Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu. Srbi su se junački borili za svoju slobodu, oni su zaslužili da imaju samostalnu, nezavisnu… »

Vesti dana »