Повезане вести

Наравно да ме боли кад неко хоће да ми убије дете! Вучић: Србија неће бити земља којом владају криминал, нарко-дилери и убице…

Наравно да ме боли кад неко хоће да ми убије дете! Вучић: Србија неће бити земља којом владају криминал, нарко-дилери и убице…

Курир 20.11.2022
Председник Србије Александар Вучић послао је снажну поруку поручивши да Србија неће да буде земља којом влада криминал, нарко-дилери и убице. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) "Да ли ме боли… »
Председник послао снажну поруку: Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу, живеће Србија!

Председник послао снажну поруку: Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу, живеће Србија!

Курир 20.11.2022
БЕОГРАД - На Инстаграм профилу председника Србије Александра Вучића постављен је видео са моћном поруком коју је председник изговорио данас гостујући на ТВ Прва. - Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу… »
Вучић се уз видео обратио свима, па послао јансу поруку: "Живеће Србија"

Вучић се уз видео обратио свима, па послао јансу поруку: "Живеће Србија"

Телеграф 20.11.2022
На Инстаграм профилу председника Србије Александра Вучића постављен је видео са моћном поруком. - Много крви је српски народ пролио да би створио српску државу. Срби су се јуначки борили за своју слободу, они су заслужили да… »

Вести дана »