Povezane vesti
Naravno da me boli kad neko hoće da mi ubije dete! Vučić: Srbija neće biti zemlja kojom vladaju kriminal, narko-dileri i ubice…
Kurir 20.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je snažnu poruku poručivši da Srbija neće da bude zemlja kojom vlada kriminal, narko-dileri i ubice. View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic) "Da li me boli kada neko hoće da mi… »
Predsednik poslao snažnu poruku: Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu, živeće Srbija!
Kurir 20.11.2022
BEOGRAD - Na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića postavljen je video sa moćnom porukom koju je predsednik izgovorio danas gostujući na TV Prva. - Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu. Srbi su se junački borili… »
Vučić se uz video obratio svima, pa poslao jansu poruku: "Živeće Srbija"
Telegraf 20.11.2022
Na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića postavljen je video sa moćnom porukom. - Mnogo krvi je srpski narod prolio da bi stvorio srpsku državu. Srbi su se junački borili za svoju slobodu, oni su zaslužili da imaju samostalnu, nezavisnu… »
Vesti dana »

Kordon policije obezbeđuje batinaše ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Počelo okupljanje studenata i građana
Nova pre 27 minutajoš 50 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 33 povezane

Počela sednica Skupštine Vojvodine, policija čuva ulaz, protesta nema
Luftika pre 12 minutajoš 15 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 3 povezane