Povezane vesti
"Ja sam ponosni: Ex-tviter direktor prodaje": Ljudi s vrha odlaze samovoljno, a u planu još otkaza
Blic 20.11.2022
Pre dva dana je osvanula vest o privremenom zatvaranju kancelarije Tvitera, što signalizira da je veliki broj radnika dao otkaz jer nisu prihvatili nova "pravila igre" Ilona Maska. Cela situacija vezana za ovu platformu pretvorila se u sagu bez kraja… »
"Ja sam ponosni Ex-Twitter direktor prodaje": Ljudi s vrha odlaze samovoljno, a u planu još otkaza
Telegraf 20.11.2022
Prema izveštaju, očekuje se da otpuštanja počnu u ponedeljak, a biće usmerena na prodajne i partnerske programe kompanije. Pre dva dana je osvanula vest o privremenom zatvaranju kancelarije Tvitera, što signalizira da je veliki broj radnika dao otkaz jer… »
Vesti dana »

"Jesen stiže huljo moja": Veliki protest u Sremskoj Mitrovici, na istom mestu na kom je Vučić najavio knjigu
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Ujutru samo 6 stepeni, a onda sledi paklenih 40! Vrućine nam se vraćaju ovog dana, a pre toga smrzavanje, pljuskovi i grmljavina
Blic pre 5 satijoš 34 povezane

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 5 satijoš 17 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih