Повезане вести

Слоба и Јелена Радановић коначно преломили: Ова одлука ће обележити живот њиховог сина

Слоба и Јелена Радановић коначно преломили: Ова одлука ће обележити живот њиховог сина

Свет & Скандал 20.11.2022
Син Слобе Радановића понеће ово свето име Слоба и Јелена Радановић кроз неколико месеци оствариће се у најлепшој животној улози. Трудна супруга популарног певача недавно је открила на свом „Инстаграму“ да ће у њихову породицу… »
Слоба Радановић открио како ће му се звати син: Старо име, са јаким значењем, а чак га и један светац носи

Слоба Радановић открио како ће му се звати син: Старо име, са јаким значењем, а чак га и један светац носи

Курир 20.11.2022
Певач Слоба Радановић открио је које је име за сина одабарао. Слоба је на почетку открио је колико му је текућа година била важна и колико га је променила. - Година ми је била прелепа, предивне ствари су ми се догодиле и на… »
Слоба Радановић открио како ће му се звати син: Старо име, са снажним значењем, један светац га носи

Слоба Радановић открио како ће му се звати син: Старо име, са снажним значењем, један светац га носи

Блиц 20.11.2022
Слоба Радановић открио је које је име за сина одабарао. Како каже, ово је била прелепа година за њега, а једва чека да се оствари у улози оца. - Ово ми је била прелепа година. Десило ми се много лепих ствари, и постао сам много… »

Вести дана »