Povezane vesti
Sloba i Jelena Radanović konačno prelomili: Ova odluka će obeležiti život njihovog sina
Svet & Skandal 20.11.2022
Sin Slobe Radanovića poneće ovo sveto ime Sloba i Jelena Radanović kroz nekoliko meseci ostvariće se u najlepšoj životnoj ulozi. Trudna supruga popularnog pevača nedavno je otkrila na svom „Instagramu“ da će u njihovu porodicu stići jedan dasa, a… »
Sloba Radanović otkrio kako će mu se zvati sin: Staro ime, sa jakim značenjem, a čak ga i jedan svetac nosi
Kurir 20.11.2022
Pevač Sloba Radanović otkrio je koje je ime za sina odabarao. Sloba je na početku otkrio je koliko mu je tekuća godina bila važna i koliko ga je promenila. - Godina mi je bila prelepa, predivne stvari su mi se dogodile i na privatnom i na poslovnom… »
Sloba Radanović otkrio kako će mu se zvati sin: Staro ime, sa snažnim značenjem, jedan svetac ga nosi
Blic 20.11.2022
Sloba Radanović otkrio je koje je ime za sina odabarao. Kako kaže, ovo je bila prelepa godina za njega, a jedva čeka da se ostvari u ulozi oca. - Ovo mi je bila prelepa godina. Desilo mi se mnogo lepih stvari, i postao sam mnogo ozbiljniji. U narednoj… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 30 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Ist media pre 14 minutajoš 21 povezana
Pljuskovi i grmljavina još danas, pa stiže sunce: RHMZ objavio kada se vreme ponovo menja u Srbiji
NIN pre 35 minutajoš 17 povezanih
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Pravo u centar pre 15 minutajoš 6 povezanih