Povezane vesti

Novinarku opljačkali u Kataru Posle šok pitanja u policiji nije mogla da dođe sebi: Tražili da sama izabere kaznu za…

Novinarku opljačkali u Kataru Posle šok pitanja u policiji nije mogla da dođe sebi: Tražili da sama izabere kaznu za…

Kurir 21.11.2022
Argentinska novinarka Dominik Mecger šokirana je načinom na koji katarske vlasti rešavaju probleme sa kriminalcima. Argentinka je opljačkana u Kataru, pa je rešila da odmah prijavi slučaj policiji. Naime, dok je snimala prilog sa navijačima, neko… »
„Dali su mi dve opcije“: Voditeljku opljačkali u Kataru, a frapirala se šta je pitala policija i šta radi s kriminalcima

„Dali su mi dve opcije“: Voditeljku opljačkali u Kataru, a frapirala se šta je pitala policija i šta radi s kriminalcima

Nova 21.11.2022
U Kataru se sa kriminalom bore na drugi način. Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s. Dominik Mecger, argentinska voditeljka, opljačkana je nedugo nakon što je stigla u Katar. Ostala je u šoku kada je išla da prijavi slučaj. Nije… »
Voditeljku opljačkali u Kataru, a onda je policija šokirala! Argentinka ispričala sve: "Dali su mi dve opcije"

Voditeljku opljačkali u Kataru, a onda je policija šokirala! Argentinka ispričala sve: "Dali su mi dve opcije"

Mondo 21.11.2022
Dominik Mecger opljačkana u Kataru... Dominik Mecger opljačkana u Kataru... Argentinska voditeljka Dominik Mecger opljačkana je u Kataru, ukrali su joj novčanik, ali je onda ostala u šoku kada je išla da prijavi ceo slučaj. Kako je i sama priznala… »

Vesti dana »