Povezane vesti
"Sinove sam odgajala bez alimentacija": Pevačica se udavala dva puta, bila u braku sa muzičarem i biznismenom, pa otkrila da…
Blic 21.11.2022
Pevačica Maja Nikolić se udavala dva puta, a iz dve bračne zajednice ima sinove Novaka i Lazara. Ona je sada progovorila o svojim naslednicima i istakla koliko je ponosna na njih. - Moj sin Novak kuva, od njega sam naučila par jela. A zbog Laze sam… »
Sinove sam odgajala bez alimentacije! Maja Nikolić progovorila o samohranom roditeljstvu, ovo niko nije znao o njoj!
Mondo 21.11.2022
Maja Nikolić otkrila kako se snašla u ulozi samohrane majke, ali i za šta se oduvek borila. Maja Nikolić otkrila kako se snašla u ulozi samohrane majke, ali i za šta se oduvek borila. Maja Nikolić neko je ko bez dlake na jeziku komentariše sva dešavanja… »
Vesti dana »

‘U neverici smo’: Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Južne vesti pre 5 minutajoš 49 povezanih

Civilni sektor na sastanku sa Fon der Lajen: Predočili smo informacije o urušavanju demokratije
Nedeljnik pre 54 minutajoš 49 povezanih

Putin i El Šara u Kremlju: Sirija će poštovati sve ranije sporazume sa Rusijom /video/
Sputnik pre 2 satajoš 32 povezane

Mirka Vasiljević se nije pojavila u tužilaštvu Evo zbog čega je glumica izostala sa saslušanja povodom afere reketiranja Vujadina Savića
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 9 minutajoš 87 povezanih