Повезане вести
Коса ми се димила, осетила сам врелину и видела рану! Исповест Драгане из Ниша која је преживела бомбашки напад у Истанбулу
Курир 21.11.2022
Драгана Ристић (37) из Ниша преживела је бомбашки напад у Истанбулу на тргу Таксим. Гелер је погодио у раме. Улетела је у прву радњу након тога, а једна од пет другарица с којима је путовала јој је рекла да јој крвари рука. Тада… »
Жардињера ми је спасила живот! Исповест драгане која је преживела бомбашки напад: Осетила сам врелину, видела сам рану
Мондо 21.11.2022
Драгана Ристић из Ниша преживела је експлозију бомбе која се десила у центру Истанбула. Драгана Ристић из Ниша преживела је експлозију бомбе која се десила у центру Истанбула. За емисију Уранак на телевизији К1 овог јутра… »
"Села сам на жардињеру испод које је била бомба": Исповест Нишлијке повређене у нападу у Турској
Телеграф 21.11.2022
Српкиња истиче да није била свесна шта се догодило и била је у потпуном бунилу. Драгана Ристић из Ниша, која је рањена у недавном бомбашком нападу у Истанбулу, испричала је колико јој је то искуство било трауматично, јер се… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана