Povezane vesti
Kosa mi se dimila, osetila sam vrelinu i videla ranu! Ispovest Dragane iz Niša koja je preživela bombaški napad u Istanbulu
Kurir 21.11.2022
Dragana Ristić (37) iz Niša preživela je bombaški napad u Istanbulu na trgu Taksim. Geler je pogodio u rame. Uletela je u prvu radnju nakon toga, a jedna od pet drugarica s kojima je putovala joj je rekla da joj krvari ruka. Tada je shvatila u kakvoj… »
Žardinjera mi je spasila život! Ispovest dragane koja je preživela bombaški napad: Osetila sam vrelinu, videla sam ranu
Mondo 21.11.2022
Dragana Ristić iz Niša preživela je eksploziju bombe koja se desila u centru Istanbula. Dragana Ristić iz Niša preživela je eksploziju bombe koja se desila u centru Istanbula. Za emisiju Uranak na televiziji K1 ovog jutra govorila je Dragana Ristić… »
"Sela sam na žardinjeru ispod koje je bila bomba": Ispovest Nišlijke povređene u napadu u Turskoj
Telegraf 21.11.2022
Srpkinja ističe da nije bila svesna šta se dogodilo i bila je u potpunom bunilu. Dragana Ristić iz Niša, koja je ranjena u nedavnom bombaškom napadu u Istanbulu, ispričala je koliko joj je to iskustvo bilo traumatično, jer se ispostavilo da je… »
Vesti dana »

Studenti pozvali roditelje da na protest 15. marta dođu bez dece
Novi magazin pre 45 minutajoš 31 povezana

Demonstranti otišli sa kapije N1, Vulin potvrdio da je organizovao blokadu
Insajder pre 34 minutajoš 45 povezanih

Radnici GSP blokirali raskrsnicu kod Londona: Studenti došli da ih podrže
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih