Povezane vesti
"Željko je počeo da plače kad je video Ivana": Marija Kulić iznela detalje emotivnog susreta oca i sina, ovo niste mogli da…
Blic 21.11.2022
Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, iznela je sve detalje susreta Ivana Marinkovića i njegovog sina Željka. O prvom susretu oca i sina se danima pričalo, učesnici rijalitija su lili suze dok su ih posmatarali, a sada je Miljanina mama otkrila šta se sve… »
"Prepoznala sam dobru nameru" Marija Kulić o susretu Miljaninog deteta i oca Ivana, evo kakav joj je dalji plan! (video)
Kurir 21.11.2022
Marija Kulić otvorila je dušu o dešavanjima u rijalitiju, a posebno onim gde je glavni akter Ivan Marinković. Miljanina majka ne krije oduševljenje što se upoznavanje oca i sina desilo spontano. - Pošto smo Ivan i ja bili u lošim odnosima, očekivala sam… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u Novom Sadu: Povređene 2 osobe, u stabilnom su stanju
Nedeljnik pre 17 minutajoš 43 povezane
Devojčica (5), povređena u teškoj nesreći u Kraljevu, preminula u Tiršovoj, beba sa povredama glave prebačena u Beograd
Euronews pre 22 minutajoš 31 povezana
Pavkov: Prenamene zemljišta u Deliblatskoj peščari neće biti, obnova će trajati bar pet do 10 godina
RTS pre 22 minutajoš 33 povezane
Upozorenje RHMZ: Toplo vreme do kraja avgusta, temperatura od 30 do 35 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 23 povezane
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine: Na dnevnom redu 59 tačaka, evo o čemu će poslanici raspravljati
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih