Повезане вести
Погледајте тренутак када се повредио голман Ирана: Због судара са саиграчем је морао да напусти терен! (фото) (видео)
Хот спорт 21.11.2022
Није могао да настави меч. Фудбалери Енглеске убедљиво су савладали Иран у свом првом мечу на Светском првенству у Катару. Резултат је био 6:2, а извештај као и голове, можете погледати ОВДЕ. Овај дуел, обележила је и повреда… »
Пала крв на терену! Стравичан судар на мечу: Прекид трајао 10 минута, несрећног голмана изнели са терена (видео)
Курир 21.11.2022
Голман Ирана Алиреза Беиранвалд доживео је тешку повреду на мечу против Енглеске. После само седам минута игре дошло је до жестоког судара у шеснаестерцу Ирана. Беиранвалд је истрчао како би боксовао лопту и том приликом се… »
ВИДЕО Погледајте најјезивији тренутак Мундијала: Голмана изнели у страшним боловима
Нова 21.11.2022
Велики пех за репрезентацију Ирана. Фудбалска репрезентација Енглеске такмичење на Мундијалу у групи Б отвара дуелом са екипом Ирана у 14 часова. Енглези су одмах на почетку почели даврше велики притисак над одбраном Ирана, а… »
Драма на мундијалу - страшан судар, пала је крв: Меч стао на 10 минута након овога! (видео)
Мондо 21.11.2022
Голман Ирана је остао крвав на земљи након судара са својим саиграчем само седам минута по почетку меча са Енглеском. Голман Ирана је остао крвав на земљи након судара са својим саиграчем само седам минута по почетку меча са… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана