Povezane vesti

Saslušan tiktoker koji je snimao oca kako mu bije ženu! Marko završio u policiji, evo i zašto - Proveravali mu telefon!

Saslušan tiktoker koji je snimao oca kako mu bije ženu! Marko završio u policiji, evo i zašto - Proveravali mu telefon!

Mondo 21.11.2022
U medjima je osvanuo snimak na kom se vidi tiktoker Marka M. koji je usnimio trenutak kada je njegov otac udario snaju, a sada je završio u policiji. U medjima je osvanuo snimak na kom se vidi tiktoker Marka M. koji je usnimio trenutak kada je njegov… »
TikToker koji je nemo gledao dok mu otac tuče ženu: „Čist sam pred Bogom“ (VIDEO)

TikToker koji je nemo gledao dok mu otac tuče ženu: „Čist sam pred Bogom“ (VIDEO)

Luftika 21.11.2022
TikToker Marko Maksimović emitovao je „lajv“ snimak na toj društvenoj mreži, a na njemu se vidi i čuje kako on i navodno njegov otac vređaju žensku osobu. Pred kraj snimka naslućuje se da stariji muškarac i udara ženu. Nakon što se snimak… »
"Čist sam pred Bogom.: Kraj priče" Tiktoker koji je gledao dok mu otac prebija ženu ima bizaran izgovor i preti tužbom…

"Čist sam pred Bogom.: Kraj priče" Tiktoker koji je gledao dok mu otac prebija ženu ima bizaran izgovor i preti tužbom…

Blic 21.11.2022
Tiktoker Marko, snimao je juče lajv na toj društvenoj mreži u trenutku kada je njegov otac tukao njegovu suprugu na šta Marko nije reagovao. On se danas oglasio na svom instagram nalogu te naveo da je sve to laž i da je "čist pred Bogom" i pored… »

Vesti dana »