Повезане вести
Неда Украден показала како слави славу, па прогласила Новака Ђоковића арханђелом
Нова 21.11.2022
Певачица данас прославља крсну славу. Неда Украден је одлучила да за Аранђеловдан приушти посебан славски колач. „Богородичина црква у Имоту славила је 300 година постојања, том приликом купила сам и овај фантастичан колач… »
Овако неда Украден слави Аранђеловдан: Открила шта ће се наћи на њеној славској трпези, и назвала Ђоковића српским арханђелом…
Курир 21.11.2022
Неда Украден, која се уживо укључила у студио Курир ТВ честитала је славу свима који обележавају Аранђеловдан и, како је то и њена крсна слава, поделила је са гледаоцима шта ће бити на њеној трпези и како она прославља овај… »
Вести дана »

Храбре речи Ангелине Топић после бронзе: „Најстреснија два сата икада, мислим да сам била спремна за следећу висину“
Нова пре 48 минутајош 93 повезане

БЛОГ УЖИВО „За Богдана и политичке затоворенике“: У Новом Саду кренула шетња до затвора на Клиси, у Београду скуп подршке грађана студентима
Нова пре 23 минутајош 13 повезаних

Уједињено Краљевство, Аустралија и Канада званично признале Палестину
Недељник пре 2 сатајош 47 повезаних

уживо КРИЗА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ Нетањаху: Преговори о Сирији напредују, могућ је мир са северним суседима
Еуроневс пре 2 сатајош 17 повезаних

Пољски министар: НАТО би требало да одлучно реагује на руске провокације
Политика пре 43 минутајош 17 повезаних