Povezane vesti
Blokirao me je ne znam zašto! Misica otvorila dušu o Kariću - Čuli ste samo njegovu stranu, uvek ću imati knedlu u grlu!
Mondo 22.11.2022
Jovana Ljubisavljević progovorila je o bivšem dečku Stefanu Kariću i poručila da su do sada svi čuli "samo njegovu stranu priče". Jovana Ljubisavljević progovorila je o bivšem dečku Stefanu Kariću i poručila da su do sada svi čuli "samo njegovu stranu… »
"Stefan me blokirao na mrežama, uvek ću imati knedlu u grlu" Misica Jovana otvorila dušu o Kariću: Čuli ste samo njegovu…
Kurir 22.11.2022
Raskid Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića i dalje intrigira javnost. Misica je sada otkrila da ju je bivši, sa kojim je provela skoro dve godine, blokirao na društvenim mrežama. - Stefan me je blokirao na Instagramu, ne znam zašto je to uradio... Svi… »
Vesti dana »
Savo Milošević sa partnerkom na slavlju kod Sofronijevića: Evo šta je legenda srpskog fudbala prvo uradila
Mondo pre 48 minutajoš 26 povezanih
Opozicija o sednici Skupštine Srbije: Igrokaz vlasti i izbegavanje odgovornosti
Radio 021 pre 3 satajoš 39 povezanih
Udruženje banaka Srbije: U martu smanjena kreditna aktivnost privrede, rast potrošačkih kredita
Radio 021 pre 44 minutajoš 40 povezanih
BLOG UŽIVO: Starmer i Makron vodiće međunarodnu videokonferenciju o Ormuzu nezavisno od SAD; Vašington nastavlja blokadu, Iran preti odmazdom
Insajder pre 1 satjoš 79 povezanih
Sutra u Beogradu počinju pripremni radovi na gradnji tunela od dunavske do savske padine
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane