Povezane vesti
Imam 15 godina robije, ne igraj se sa mnom! Zvezdan pretio Urošu Ćertiću, pa zaurlao na voditelja! Reagovalo obezbeđenje
Mondo 22.11.2022
Zvezdan Slavnić pobesneo je zbog priča da gaji simpatije prema cimerki iz Zadruge i zapretio Urošu Ćertiću. Zvezdan Slavnić pobesneo je zbog priča da gaji simpatije prema cimerki iz Zadruge i zapretio Urošu Ćertiću. U Zadruzi se već danima polemiše o… »
Napao Ćertića, pa krenuo i na voditelja: Zvezdan Slavnić besan kao ris: "Ja sam mangup sa 15 godina robije, ne igraj se sa…
Blic 22.11.2022
Zadrugara Zvezdana Slavnića nedeljama unazad cimeri, ali i gledaoci povezuju sa zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, a to je tema o kojoj se sada pričalo za crnim stolom. Slavnić je u jednom trenutku tokom emisije potpuno izgubio kontrolu onog momenta kada… »
Vesti dana »
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 3 satajoš 70 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih
Bez zadržavanja na rampama auto-puteva i na putničkim terminalima graničnih prelaza
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
"Moćne oružane snage Irana pružile su bolan odgovor cionističkom režimu"
B92 pre 5 satijoš 45 povezanih
Američka mornarica pogodila indijski brod? Drama kod Omana, izvedena dramatična akcija spasavanja (video)
Mondo pre 9 minutajoš 36 povezanih