Povezane vesti
Deo grada bez vode zbog havarije
Dnevnik 22.11.2022
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 13 sati biti Ulica Ljubice Ravasi, kao i Jovana Đorđevića i okolne ulice. Kako navode u Vodovodu, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode
Radio 021 22.11.2022
Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Ulica Ljubice Ravasi bez vode će biti do 13 časova. Takođe, bez vode će do 13 časova biti i Jovana Đorđevića i okolne ulice. Ukoliko bude potrebe, blokada vodovodne mreže biće… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 22.11.2022
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Jovana Đorđevića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad 22.11.2022
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Ljubice Ravasi, kao i Jovana Đorđevića i okolne ulice u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Zbog havarije bez vode ulica na Telepu
Blic 22.11.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Ljubice Ravasi u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Pripadnik vojske koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo pet osoba, osuđen na 12 godina zatvora
Insajder pre 14 minutajoš 19 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike: Rok do 10. juna
Serbian News Media pre 28 minutajoš 14 povezanih

Tuča između privatnog obezbeđenja investitora i građana u Bloku 4
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Forbes pre 1 satjoš 22 povezane