Повезане вести

Плачући сам ишла на посао, а имала сам супер плату! Ана открила чиме се пре бавила и како је кришом дошла на естраду!

Плачући сам ишла на посао, а имала сам супер плату! Ана открила чиме се пре бавила и како је кришом дошла на естраду!

Мондо 22.11.2022
Певачица Ана Севић једном приликом је признала шта је радила пре него што је крочила на естраду. Певачица Ана Севић једном приликом је признала шта је радила пре него што је крочила на естраду. Ана Севић данас ужива са своје… »
Плата из снова,: али је ишла плачући на посао: Ево чиме се Ана Севић бавила пре певања

Плата из снова,: али је ишла плачући на посао: Ево чиме се Ана Севић бавила пре певања

Блиц 22.11.2022
Певачица Ана Севић први пут на сцени се појавила 2011. године, док се пре тога бавила потпуно другим послом који нема везе са јавношћу. Наиме, Ана је обављала канцеларијски посао, али је није чинио срећним, па је решила да се… »
"Имала сам фантастичну плату, али сам плачући ишла на посао" Ана Севић се овим бавила пре певања, а онда кришом стигла на…

"Имала сам фантастичну плату, али сам плачући ишла на посао" Ана Севић се овим бавила пре певања, а онда кришом стигла на…

Курир 22.11.2022
Певачица Ана Севић једном приликом је признала шта је радила пре него што је крочила на естраду. Ана је истакла како је имала одличну плату, али није била задовољна канцеларијским послом, па се кришом пријавила у "Звезде… »

Вести дана »