Povezane vesti
„Darku Laziću je uplaćeno 140.000, a Radi Manojlović 131.000 evra“: Saša Popović o zaradama i porezu
Nova 22.11.2022
Saša Popović govorio je o uspehu popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", kao i takmičarima koji su kroz njega prošli. „Ima danas dosta ovih novokomponovanih izvođača, razumem da klinci to vole, Vojaž, Breskica, Crni Cerak, Nući, Cobi… Pratim ja… »
Poreska upala u "grand" zbog Darka Lazića i 140.000 €! Saša Popović izneo šok detalje oko bakšiša koji pevači uzimaju
Kurir 22.11.2022
Saša Popović govorio je o uspehu popularnog muzičkog takmičenja, kao i takmičarima koji su kroz njega prošli. - Ima danas dosta ovih novokomponovanih izvođača, razumem da klinci to vole, Vojaž, Breskica, Crni Cerak, Nući, Cobi... Pratim ja sve, vidim da… »
Vesti dana »
Drama u Izraelu, prekinuta utakmica Vase Micića, hitna evakuacija i alarmantno stanje!
Telegraf pre 1 danjoš 48 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Iran gađao Izrael raketama, širom zemlje odjekuju sirene
Euronews pre 1 danjoš 47 povezanih
Zverev pred novinarima: Grčevi su mi pomogli, već sam malo pijan
Sport klub pre 1 danjoš 42 povezane
CIK u Prištini: Samoopredeljenju 43,03 odsto glasova, Srpskoj listi 5,89; Elek: Fantastičan rezultat SL, 42.166 glasova u srpskim sredinama
RTV pre 1 satjoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 17 satijoš 1 povezana