Povezane vesti
Milanović zabrinut zbog najave austrijske blokade: Mi smo članica EU i NATO, nije dobro, to je boračun preko naših leđa
Kurir 22.11.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava iz Austrije u kojima se pominje mogućnost blokiranja ulaska Hrvatske u šengensku zonu od početka 2023. "Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju. Mislim da je to… »
Milanović saopštio loše vesti građanima Hrvatske: Obračun preko naših leđa - sve u svemu, nije dobro
Večernje novosti 22.11.2022
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava austrijskih zvaničnika o ulasku Hrvatske u Šengen. Foto: EPA/FILIP SINGER - Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju. Mislim da je to obračun preko naših leđa među… »
Milanović o stavu Austrije: Obračun članica EU preko leđa Hrvatske
Vesti online 22.11.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava austrijskih zvaničnika o ulasku Hrvatske u Šengen i misli da je, kako kaže, to obračun drugih članica EU preko leđa Hrvatske. “Vidim izjave iz Austrije koje me… »
Milanović zabrinut zbog moguće austrijske blokade proširenja Šengena
Novi magazin 22.11.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava iz Austrije u kojima se pominje mogućnost blokiranja ulaska Hrvatske u šengensku zonu od početka 2023. "Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju. Mislim da je to… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 42 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 7 satijoš 2 povezane