Povezane vesti
Milanović zabrinut zbog najave austrijske blokade: Mi smo članica EU i NATO, nije dobro, to je boračun preko naših leđa
Kurir 22.11.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava iz Austrije u kojima se pominje mogućnost blokiranja ulaska Hrvatske u šengensku zonu od početka 2023. "Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju. Mislim da je to obračun… »
Milanović saopštio loše vesti građanima Hrvatske: Obračun preko naših leđa - sve u svemu, nije dobro
Večernje novosti 22.11.2022
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava austrijskih zvaničnika o ulasku Hrvatske u Šengen. Foto: EPA/FILIP SINGER - Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju. Mislim da je to obračun preko naših leđa među nekim… »
Milanović o stavu Austrije: Obračun članica EU preko leđa Hrvatske
Vesti online 22.11.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava austrijskih zvaničnika o ulasku Hrvatske u Šengen i misli da je, kako kaže, to obračun drugih članica EU preko leđa Hrvatske. “Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju… »
Milanović zabrinut zbog moguće austrijske blokade proširenja Šengena
Novi magazin 22.11.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas zabrinutost zbog izjava iz Austrije u kojima se pominje mogućnost blokiranja ulaska Hrvatske u šengensku zonu od početka 2023. "Vidim izjave iz Austrije koje me zabrinjavaju. Mislim da je to obračun… »
Vesti dana »
Važno za poljoprivrednike i plavi dizel: Rok za podnošenje zahteva za refakciju goriva ističe 31. decembra
Blic pre 20 minutajoš 28 povezanih
Ana Brnabić se izvinila kolegama iz opozicije zato što ih je nazvala izdajnicima
Danas pre 30 minutajoš 41 povezana
Kako su revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja?
Jugmedia pre 2 satajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano, večernje naoblačenje i snežne padavine u planinskim predelima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 33 povezane