Povezane vesti
Deka producent me je zvao na večeru! Nataša DNK šokirala priznanjem - "Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu"
Mondo 22.11.2022
Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK po istoimenoj emisiji koju je vodila, šokirala je priznanjem da je bila ljubavnica. Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK po istoimenoj emisiji koju je vodila, šokirala je priznanjem da je bila… »
"Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu": Nataša DNK šokirala priznanjem o svojoj aferi: "Bio je jedan deka producent..."
Blic 22.11.2022
Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević šokirala je priznanjem da se u mladosti viđala sa oženjenim muškarcem. - Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica -… »
Vesti dana »
Tramp poveo poslovne gigante u Peking: Avion "težak" više od 10.000 milijardi dolara (foto)
Mondo pre 7 minutajoš 57 povezanih
Rasprava o setu izbornih zakona u Skupštini završena za danas, različiti stavovi vlasti i opozicije o ključnim izmenama
Insajder pre 2 satajoš 44 povezane
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 32 minutajoš 72 povezane
Zelenski: Ukrajina pod najvećim udarom od početka rata - Rusija lansirala 800 dronova, na meti regioni blizu NATO granica
RTS pre 32 minutajoš 25 povezanih